Ekrem Jevrić podstanar?!

Tegoban život

Ekrem Jevrić podstanar?!

Stars -
Jevrić živi na aveniji Palisad, a prema podacima iz službenog registra, vlasnik zgrade u kojoj živi Ekrem sa svojom ženom Igbalom i četvoricom sinova, je Amerikanac

LJUBLJANA – Jedan od proslavljenih učesnika serijala Frama Ekrem Jevrić, koji je popularnost stekao sa hitom “ Kuća, poso”, uprkos ogromnoj slavi živi kao podstanar u Jonkersu u saveznoj državi Njujork.

Jevrić sa porodicom živi na aveniji Palisad, na broju 287, a prema podacima iz službenog registra, vlasnik zgrade u kojoj živi Ekrem sa svojom ženom Igbalom i četvoricom sinova, jeste Amerikanac Ričard Vele.

Zgrada je naime izgrađena 1975, a na toj adresi je pevačev sin Hajrudin registrovao vodoinstalatersku radnju “ Heris instelejšen”. Prema podacima iz zemljišne knjige, kao vlasnik upisano je preduzeće Marji Reality Inc.

Kako bilo Ekremu čak ni kampanja za “Dolče i Gabana”, reklama u kojoj je igrao krojača koji mladićima u gaćama uzima mere, nije obogatila bankarski račun, jer je za nastup dobio samo 1.100 dolara.

Poznato je da ga je žena Igbala na Farmu poslala sa rečima: Idi jer s Jutjubom nećeš ništa zaraditi, objavio je portal Slovenskenovice.si

http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track