SRAMNI POTEZ SELME BAJRAMI Izrugala se žrtvama nasilja uznemirujućom fotkom, a od KARIJERE joj ostalo samo K! NIŠTA JOJ NIJE SVETO
Foto: Prinscreen, ATAImages

dno dna

SRAMNI POTEZ SELME BAJRAMI Izrugala se žrtvama nasilja uznemirujućom fotkom, a od KARIJERE joj ostalo samo K! NIŠTA JOJ NIJE SVETO

Stars -

Selma Bajrami je juče na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz jedne bolnice na kojoj se vidi da joj je lice u modricama i ranama.

Šest sati nakon objavljivanja pomenute fotografije, Bajramijeva se vidno nasmejana oglasila putem lajva na svom profilu i svima saopštila da je u pitanju snimanje spota, te da su joj za potrebe istog morali napraviti "rane" po licu.

Selma Bajrami
foto: Printscreen

- Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahteva hitnu akciju. To je kršenje osnovnih ljudskih prava koje nanosi nepopravijivu štetu pojedincima i društvima generalno. Da bismo smanjili pojavu nasilja nad ženama moramo delovati zajedno kao društvo na više nivoa. Jedan od njih je podizanje svesti, edukaciji i pružanje pomoći žrtvama. Važno je da svako od nas preuzme odgovornost i prijavi svaki vid nasilja, bilo da smo žrtve ili da smo svedoci istog - pričala je ona, snimajući se bez ijedne modrice na licu.

- Svedoci smo da se svakodnevno ubije barem tri žene mesečno. To je strašno. A koliko tek žena trpi psihičko i fizičko maltretiranje, a da to niko ne zna... Ne okrećimo glavu na drugu stranu kad budemo svedoci bilo kog vida nasilja. Prijavimo, delujmo i spasimo nečiji život! - rekla je ona da bi tek na kraju istakla da nije pretučena i da je sve marketing:

- Ja nisam pretučena, u pitanju je slika sa snimanja spota za pesmu koja, između ostalog, upravo govori o borbi žena sa svakakvim problemima i daje jasnu poruku da nikada ne treba da odustanemo - rekla je Selma.

Selma Bajrami
foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

Njen očajnički potez privlačenja pažnje, ponovo je zgrozio javnost jer se tim gestom samo podsmevala žrtvama nasilja i ljudima koji su proživeli agoniju.

Nakon zabrane ulaska u Srbiju, Selma je otišla da gostuje na sarajevsku N1, gde je na sve načine, a uz nedostatak argumenata pokušala da opravda svoj sramni postupak.

Selma Bajrami
foto: Dragan Kadić, Shutterstock, Ilustracija

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

01:28:58

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track