"POVUKAO SAM SVE TUŽBE" Miša Grof odustao od suđenja sa snajkom Nikolinom, ovo su detalji odnosa sa Vidojevom udovicom
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

kraj sukoba

"POVUKAO SAM SVE TUŽBE" Miša Grof odustao od suđenja sa snajkom Nikolinom, ovo su detalji odnosa sa Vidojevom udovicom

Stars -

Nakon smrti Vidoja Ristovića njegova supruga Nikolina Pišek i otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof otpočeli su javni rat.

Vidoje Ristović, Miša Grof, Nikolina Pišek
foto: Nenad Kostić, Aleksandar Jovanović Cile

Dok je Nikolina optuživala svekra da hoće da joj uzme svu imovinu, on nije štedeo reči za Nikolinu koja je, kako je tvrdio njegovog sina koristila za novac. Njihov sukob postajao je iz dana u dan sve ozbiljniji, a na kraju su imovinske sukobe odlučili da reše pred sudom. Predmet spora bila je i luksuzna nekretnina koju su Vidoje i Nikolina posedovali u Zagrebu, a za koju je Miša Grof tvrdio da je on finansirao.

Nakon što su se pojavile glasine da je Nikolina izdala spornu nekretninu, kontaktirali smo sa Mišom, koji nas je iznenadio priznanjem da je protiv bivše snaje povukao sve sudske sporove.

- Ne vodim nikakav spor protiv Nikoline, povukao sam sve tužbe. Ne zanima me šta će da radi - rekao je kratko Miša.

Nikolina Pišek, Miša Grof
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Printscreen

On je potom telefonsku slušalicu dao svojoj sekretarici, koja je otkrila više detalja i objasnila zašto je Viktor odlučio da nakon toliko vremena odustane od spora.

Kako ističe, Miši nikada nije bila namera da oduzme imovinu Nikolini, već je želeo da se izbori sa pravo Vidojeve ćerke iz prvog braka, Matee.

- Miša je bio u trenutku rastrojstva kada je davao izjave o tome kako će oduzeti Nikolini kuću. Verovatno je tada mislio na Mateino pravo na tu kuću. Ne vodi nikakav spor protiv nje - rekla nam je Mišina sekretarica koja ističe da Nikolina ipak nije odustala od svojih tužbi.

- Nikolina nije odustala. Ona i dalje vodi neke bezvezne sporove protiv njega. Mišu ona ne zanima, čovek pokušava da se oporavi od gubitka deteta. Nikolina vodi neki svoj život i to nije njegova stvar - zaključila je ona.

Viktor Ristović, Miša Grof
foto: Ataimages

Od sahrane nisam u kontaktu sa unukom

Podsetimo, Miša je nedavno rekao kako sa unukom Unom Sofijom nije u kontaktu od Vidojeve sahrane.

- Nisam je video od sahrane. Nikad se nije javila, blokiran sam na svim telefonima - rekao je Miša Grof, koji nije ostao u dobrim odnosima sa snajkom Nikolinom, te dodao kroz težak uzdah:

Nikolina Pišek, Una Sofija, Vidoje Ristović, Miša Grof
foto: Privatna Arhiva

- Bio sam bolešljiv malo, izašao sam na neku sahranu juče, to sam morao, inače ne izlazim uopšte, godinu i po dana nisam izašao iz kuće. Bol i tuga, šta drugo da vam kažem. Samo sam njega imao i nikoga više.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

09:04

STARS-EP254

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja