IMAO JE 128 KG, A ONDA JE SMRŠAO 50! Naš poznati muzičar uradio nešto što mnogi nikada nisu uspeli: Nisam mogao da vežem pertle...
Foto: Ata images

priznao

IMAO JE 128 KG, A ONDA JE SMRŠAO 50! Naš poznati muzičar uradio nešto što mnogi nikada nisu uspeli: Nisam mogao da vežem pertle...

Stars -

Harmonikaš Aca Sofronijević godinama je vodio borbu sa viškom kilograma, imao je 128 kg, a onda je uz pomoć redovnih treninga i pravilne ishrane uspeo da skine 50 kilograma.

Sofronijević je sada otkrio koji je trenutak bio ključan da promeni životne navike.

- Sada jedem jaja, salatu ali meso i jaja nikada ne kombinujem. Uglavnom su mi jaja omiljeni doručak, posebno domaća, puna su proteina. 128 kilograma sam imao, a vrhunac je bio kada nisam mogao da se sagnem da vežem pertle. Tada sam rešio da moram nešto da promenim. Trajalo je to sve nekih deset godina, dok nisam sebe doveo u neki balans i dok nisam shvatio šta treba, a šta ne treba i uopšte kako treba da se hranim- ispričao je Sofronijević.

Aca Sofronijević
foto: Kurir televizija

Ipak, priznaje da mu je dobra klopa i danas slaba tačka iako treningom i strogim režimom uspeva da održi dobru kondiciju.

- Trudim se da se kontrolišem, mada ima dana i kad nema kontrole (smeh). Evo, pre neko veče smo moj drug i ja pojeli kilogram i po pečenja. Slatkiše recimo maksimalno izbegavam, ali kada dođe taj trenutak mogu da pojedem i dva kilograma sladoleda- otkrio je harmonikaš.

- Mislim da su muškarci najbolji kuvari na svetu. Ja ono što znam da spremim umem baš dobro da spremim, na primer neke paste, dobar sam i ljudi to hvale. Kokice najbolje spremam na svetu, svaka se iskoka i nijedna se ne baci- rekao je Aleksandar, a na pitanje da li u nečemu ume da omane odgovorio je:

- Umem sigurno, na primer mnogo verujem ljudima jer sam naučen u startu da su svi dobri i super, a posle mi se to obije u glavu. Ta mekoća mog srca i vaspitanje koje su mi roditelji usadili često budu ugroženi na najgori mogući način od nekih prijatelja i poslovni saradnika. Ipak, to je njihova stvar, oni su takvi, a ja ću ostati takav kakav jesam- poručio je Sofra.

Aca Sofronijević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir / Grand / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:19

STARS EP256

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track