DOŽIVEO UDES, POKUŠAO DA PREĐE AUTO-PUT PA GA UDARIO AUTOBUS: Godinu dana od pogibije zvezde Granda, imao je samo 22 godine
Foto: Instagram/nemanjavukovicc

TRAGEDIJA

DOŽIVEO UDES, POKUŠAO DA PREĐE AUTO-PUT PA GA UDARIO AUTOBUS: Godinu dana od pogibije zvezde Granda, imao je samo 22 godine

Stars -

Pevač Nemanja Vuković nastradao je pre godinu dana u večernjim satima kod Dobanovačke petlje, kada je imao saobraćajnu nesreću, a potom izašao iz vozila pa je na njega naleteo autobus.

On je posle saobraćajke bio svestan, a na licu mesta se našao očevidac, koji ga je pitao kako se oseća, na šta je Nemanja rekao da je dobro. Potom je potrčao, pokušao da pređe auto-put i pregazio ga je autobus.

Nemanja Vuković
foto: Printscreen

Vuković je sahranjen u Foči, odakle je i rodom. Na sahranu su došli i njegovi prijatelji iz Srbije, gde je Nemanja poslednjih godina nastupao.

Učestvovao je u takmičenju "Zvezde Granda", gde je bio zapažen, a poslednju svirku imao je sa koleginicom Gogom Gačić.

Nemanjin prijatelj i saradnik Aleksandar Stević opisao je kako je izgledao pevačev dan kada je pogiunuo.

Nemanja Vuković, Goca Gačić
foto: Printscreen/Instagram

- Dopisivali smo se da se vidimo posle svirke u Kovinu. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo. Video sam da mi ne odgovara na poslednju poruku, zvao sam ga više puta i eto... Imali smo razne planove, ali džaba sad... Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji.. Nije mi rekao gde ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu - ispričao je tada Aleksandar za Kurir.

Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata, a imao je i devojku, koja u momentu kada je primila vesti, nije mogla da dođe sebi. Vuković je imao samo 22. godine.

Kurir/24sedam/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track