NOVO DETALJI RAZVODA! Vilu na Senjaku Melina zamenila stanom u elitnom delu Beograda?! "ONA JE MENE NAPUSTILA, NISAM JA NJU!"
Foto: Petar Aleksić, Dragana Udovičić, Shutterstock

NOVO DETALJI RAZVODA! Vilu na Senjaku Melina zamenila stanom u elitnom delu Beograda?! "ONA JE MENE NAPUSTILA, NISAM JA NJU!"

Stars -

Haris Džinović potvrdio je da se razveo od supruge Meline Džinović, te je tom prilikom otkrio da su njegova deca Kan i Đina teško podneli.

Naime, Melina i Haris Džinović već neko vreme ne žive zajedno.

Modna kreatorka se nakon odluke da se razvedu iselila iz luksuzne vile na Senjaku, a sebi je navodno kupila stan u elitnom delu Beograda u kom sama živi. Deca, sin Kan i ćerka Đina su, ostali su da žive kod oca u vili.Podsetimo, Haris Džinović je potvrdio da su on i Melina stavili tačku na brak.

- Ona zna razlog... Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž poslednji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - naveo je Haris Džinović i otkrio kako su njihova deca, ćerka Đina i sin Kan to podneli.

Kako je ranije Kurir pisao kreatorka

- Iako se razvode, Melina i Haris odlično funkcionišu. Oni su pre svega roditelji, pa onda prijatelji. O svemu su se lako dogovorili, a Melina može da živi gde god poželi. Nije važno da li je to njihov dom u Bosni i Hercegovini ili ovde u Beogradu. Ipak, ona je rešila da sebi kupi stan u popularnom naselju i u tome je podržava Haris, koji će joj i finansijski pomoći. Ona se još uvek nije odlučila za konkretnu lokaciju. Takođe, džip koji vozi ostaje njoj na korišćenje - priča naš sagovornik dobro upućen u odnose između članova ove porodice. Melina želi da oboje imaju slobodu.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:15

Breskvica stize na Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja