NAKON RAZVODA MU VRATILA VERU U LJUBAV: 17 godina mlađa ga lepotom ostavila bez daha, evo kako je počela ljubav Mine i Ognjena
Foto: Instagram, Shutterstock

NAKON RAZVODA MU VRATILA VERU U LJUBAV: 17 godina mlađa ga lepotom ostavila bez daha, evo kako je počela ljubav Mine i Ognjena

Stars -

Mina Naumović i Ognjen Amidžić postali su roditelji a voditeljka je na svet donekla zdravog dečaka.

Kako saznaju domaći mediji, ponosni roditelji su dali dečaku ime Perun.

Mina Naumović
foto: Printskrin/Instagram

Ognjen je nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, sa kojom ima sina, uplovio je u vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

Mina i Ognjen su nekoliko meseci zajedno radili u emisiji Amidži šou, a ljubav je buknula neplanirano. Neko vreme su krili vezu, a onda je voditelj javno priznao da je srećan i ispunjen.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je tada Ognjen.

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen TV Pink

Posle nekog vremena u javnosti su počeli da se pojavljuju zajedno i kače zajedničke fotografije, a Ognjen nije štedeo lepe reči kada je njegova izabranica u pitanju.

- Zanimljivije je i lepše kada radimo zajedno. Lepo funkcionišemo i dopunjujemo se, daje mi dobre ideje i veoma je kreativna. Mislim da će naredne sezone ona pokazati koliko je kreativna - rekao je Ognjen u emisiji "Premijera".

Ognjen Amidžić
foto: Peintscreen Instagram

Mina je nekoliko meseci kasnije ostala u drugom stanju kada se i povukla iz javnosti zbog trudnoće. Na društvenim mrežama neretko je znala da odbrusi lošim komentarima na račun njenog fizičkog izgleda i fotografijama dokazala da je u pitanju prirodna lepota.

Nedavno su se venčali su se tajno i zavetovali na večnu ljubav.

Mina Naumović, Ognjen Amidžić
foto: Instagram

Podsetimo, ponosni roditelji dali su dečaku ime moćnog značenja.

Ime "Perun"

Izvodi je praslovenska reč, a izvodi se od indoevropskog korena „per“ odnosno „perk“ koji ima značenje „udariti“ (vrlo snažno, silovito udariti), „rasprsnuti“ i sufiksa „un“ koji označava onoga koji izvršava radnju.

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track