BOMBA DEVEDESETIH PEVANJE ZAMENILA ŠAMANIZMOM! Povukla se na vrhuncu slave i započela neobičan biunis: "Napokon imam MIR"
Foto: Printskrin Youtube

marina živković nekad i sad

BOMBA DEVEDESETIH PEVANJE ZAMENILA ŠAMANIZMOM! Povukla se na vrhuncu slave i započela neobičan biunis: "Napokon imam MIR"

Stars -

Devedesetih godina Marina Živković bila je jedna od najperspektivnijih pevačica domaće javne scene, a snimila je veliki broj hitova koji se i danas pevaju.

Marina Živković
foto: Printskrin Youtube

U jednom momentu rešila je da napusti estradu, pa joj se od tada gubi svaki trag. Ona danas živi u Valjevu, bavi se sasvim drugim poslom, a svoj mir je našla u Šamanizmu.

Marina je pre nekoliko godina, nakon duge medijke ilegale gostovala na Grand televiziji gde je otkrila pravi razlog napuštanja estrade i povlačenja iz javnosti.

- Kada dođeš do samog vrha onda nema više izazova, a ja volim izazove. Uživala sam u plodovima rada, družila sam se i obišla planetu – govorila je pevačica.

Godinama se u medijima spekuliše da je Marina promenila veru, da je postala beli mag, ali je ona ove navode demantovala i objasnila kako je uopšte došla na ideju da istaži Šamanizam.

Marina Živković
foto: Printscreen/Youtube

-To nije tačno. Ja stvarno ne znam, kako neko može da bude beli mag? Jedne novine su izbacile pre par godina da sam promenila veru, da sam sada „Maha Mantra“, a ja nemam veze s tim. Niti znam šta znači to. Veru nisam promenila! Rođena sam u Srbiji, nikada ne bih promenila veru. Ovo je moj predeo. Ja sam ovde rođena, jedem našu hranu. Pričam maternjim jezikom, ne koristim strane reči. To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lepu sliku – kazala je Marina i dodala:

Marina Živković, Grand
foto: Printscreen

- U šamanizmu sam, zaista. Živeti sa dušom. Radim upravo to. Bavim se čitanjem duša. Dovoljno je da vas gledam u oči i da vas energetski ‘radim’. Ljudi se zezaju i neozbiljno shvataju te stvari. Svaka izgovorena reč je energija. To sve ostaje u etru i ne razgrađuje se. Onda se mi čudimo što nam je tako, a ne razmišljamo da šamaramo gluposti ko nezdravi. Znate, meni je ispunjen život, ostvarena sam kao žena, kao umetnik, kreator. S prijateljicama i sestrama radim u lancu salona u kojem pravimo kreme, organske, od prirodnih sastojaka, anticelulitne.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track