OVAKO JE ZORICA BRUNCLIK PREDVIDELA DA ĆE JOJ MILOŠ BITI ZET: Nije slutila da će jedan iskreni komentar biti sudbina ćerke Zlate
Foto: Nemanja Nikolić

OVAKO JE ZORICA BRUNCLIK PREDVIDELA DA ĆE JOJ MILOŠ BITI ZET: Nije slutila da će jedan iskreni komentar biti sudbina ćerke Zlate

Stars -

Zorica Brunclik prisetila se danas u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ kako je pre nekoliko godina u „Zvezdama Granda“ predvidela da će joj Miloš Vujanović biti zet.

Zorica Brunclik
foto: Damir Dervišagić

Naime, Vesna i Siniša su za pevačicu pripremili video koji je nastao pre nekoliko godina kada je Zorica bila članica žirija najpopularnijeg takmičenja.

Miloš Vujanović
foto: Goran Jovanović

Ona je u jednom krugu rekla da kada bi birala između dva takmičara, malo više bi volela da joj Miloš bude zet, a nije mogla tada ni da nasluti da će joj on nekoliko godina kasnije i zvanično to i postati.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen/Grand

Nakon priloga, Zorica je ispričala kako je njena ćerka Zlata reagovala kada je čula šta je njena majka rekla u emisiji, a ova priča je nasmejala sve do suza.

Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, ćerka Zlata
foto: Damir Dervišagić, Instagram

Zlata koja je očajna bila, rekla mi je „Mama, bre ti me nudiš, a ispade da me niko neće“ – rekla je Zorica, dok se Miloš našalio:

- Prevrnula je očima sigurno.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track