SPEKTAKL U ZETRI Saša Matić napunio halu u Sarajevu, a GOSTI IZNENAĐENJA su oduševili publiku
Foto: Kamarad produkcija

SPEKTAKL U ZETRI Saša Matić napunio halu u Sarajevu, a GOSTI IZNENAĐENJA su oduševili publiku

Stars -

Pevač je opravdao očekivanja publike u dvorani Zetra u Sarajevu, gde su fanovi do kraja koncerta pevali sa njim u glas. Saša Matić je prošle godine za osmi mart pevao u Beogradu, dok je ove godine odlučio da taj dan posveti damama u Sarajevu, a isti koncert je odavno rasprodao.

Saša Matić
foto: Kamarad produkcija

- Posle osam godina, meni je čast što sam baš na današnji dan u Sarajevu i što mogu damama da poklonim jedno lepo veče i da osete dobru energiju. Mislim da sam im izabrao najljepši poklon – rekao je Saša pred početak koncerta. Matić je dočekan uz vrisak i ovacije na sceni, a spektakl je započeo pesmom "Idemo anđele". Publika je uživala u brojnim hitovima poput "Samo ovu noć", "Dozvola za ljubav", "Kralj izgubljenih stvari", uz koje je pala i po koja suza.

Saša Matić
foto: Kamarad produkcija

Publika je imala priliku i da đuska uz popularne numere "Maskara", "Nije ovo moja noć", "Ne zovi ne piši". Ali tu nije bilo kraja, uživali su i u numera sa poslednjeg albuma "Dva života" na kojem je prijatelj projekta bio Telekom Srbija.

01:46

Saša Matić napunio halu u Sarajevu

Prvi gost na koncertu je Saši bio Goran iz "Ok benda", koji je dodatno doprineo atmosferi sa pesmom "Baksuz u ljubavi", uz koju su svi prisutni bili na nogama.

1 / 16 Foto: Kamarad produkcija

Matić je još jednim gostom iznenadio fanove. - Jedna od naših najvećih zvezda, redovno sam išao na njegove koncerte, ali ni u snu nisam mogao da sanjam da će mi se pridružiti ovde na ovoj sceni, moj prijatelj Hari Mata Hari – rekao je Saša, dok je Hari izlazio na scenu uz taktove pesme "Golube", preneo je “Grand”.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track