DA LI SE SEĆATE ČUVENE KIKI? Imala je 200 KG, operisala je želudac, a bićete šokirani kako SADA IZGLEDA
Foto: Happy screenshot

zanimljivo

DA LI SE SEĆATE ČUVENE KIKI? Imala je 200 KG, operisala je želudac, a bićete šokirani kako SADA IZGLEDA

Stars -

Transrodna bivša učesnica rijalitija "Parovi", Kiki Nikolić, poznata i kao Kiki Star, iznenadila je korisnike društvenih mreža kada je objavila snimak na kom pleše i pokazala novi izgled.

Kiki je nosila crne helanke, pripijene uz telo i crnu majicu na bretele, sa dubokim dekolteom. Ova kombinacija je istakla njenu novu figuru, a nema ko nije primetio koliko je smršala!

Ljudi su joj u komentarima ispod snimka pisali:

Kristijan Kiki Nikolić, Kiki Nikolić
foto: Printscreen/Happy

"O moj Bože, Kiki, tvoje telo!", "Kika smršala si", "Je l' ovo Kiki?", "Bravo Kiki", "Koliko si smršala!", pisali su ljudi, a neki od njih su podsetili na nedavnu operaciju koju je imala.

Podsetimo, Kiki Nikolić se podvrgla operaciji smanjenja želuca u Turskoj, tačnije u Izmiru, 2023. godine.

Ona se tada, nakon operacije, oglasila i otkrila da se posle zahvata osećala dobro, iako je bila u velikim bolovima što je, kako kažu, normalno za takvu vrstu operacije.

Kiki Nikolić
foto: Printscreen

Inače, otkako se pojavila u "Parovima", transrodna Kiki je izazvala veliku pažnju javnosti i uvek je bila meta komentara zbog svog kontroverznog ponašanja i neobičnog izgleda.

Oduvek je mučila muku sa viškom kilograma, pa je odlučila da se tog problema reši, a izgleda da joj na tom putu odlično ide.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:23

STARS EP 262

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track