NESVAKIDAŠNJI POTEZ MIRZE SELIMOVIĆA: Pevač u emisiji pozvao njega da mu bude gost na koncertu! Evo kako je sve izgledalo (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

KURIR TELEVIZIJA

NESVAKIDAŠNJI POTEZ MIRZE SELIMOVIĆA: Pevač u emisiji pozvao njega da mu bude gost na koncertu! Evo kako je sve izgledalo (VIDEO)

Stars -

Pevači Mirza Selimović i Miloš Vujanović učestvovali su zajedno u jednom popularnom muzičkom takmičanju još na samom početku njihovih karijera.

Ovog puta su obojica gostovali u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića kada su nenadano sklopili zajednički posao koji se tiče koncerta od Selimovića.

- Milošu sam rekao da sam malo ljut na njega jer je pravio dužu pauzu, mislim da zaslužuje više, smatram i da može dosta toga, samo treba malo da ga aktiviramo - započeo je Selimović, a nakon toga je Miloš počeo da ga hvali, a Selimović je uradio nesvakidašnji potez:

02:52

NESVAKIDAŠNJI POTEZ MIRZE SELIMOVIĆA: Pevač u esmiji pozvao GOSTA da mu bude gost na koncertu! Evo kako je sve izgledalo

- Ovom prilikom te pozivam da mi budeš gost na koncertu, sada nema foliranja, zakazan je datum za 15. novembar. Voleo bih to jer smo dobri prijatelji, zajedno smo prošli neke stvari i zajedno smo stajali na toj bini.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

02:21

NIKADA SE NEĆU ŽENITI! Mirza Selimović za Kurir TV otkrio zašto izbegava da stane na ludi kamen: OVA STVAR MU NAJVIŠE SMETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track