TEA TAIROVIĆ SRUŠILA MREŽE: Pevačica na meti kritika zbog dekoltea "...Kao da su od plastelina zalepljene"
Foto: Promo

TEA TAIROVIĆ SRUŠILA MREŽE: Pevačica na meti kritika zbog dekoltea "...Kao da su od plastelina zalepljene"

Stars -

Tea Tairović osim, dobrog glasa, na svojim nastupima pokazuje zavidno plesno umeće i zavodljivo telo, a svi se slažu kako pevačica ima atribute za poželeti.

Rame uz rame sa Draganom, Tea Tairović
foto: Nenad Kostić

Međutim, izgleda da je na jednoj fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama imala problem s dekolteom, zbog čega su je mnogi komentarisali.

Slika koja se pojavila na društvenim mrežama mnogima je privuka pažnju, a na njoj se vidi Tairovićeva sa otvorenim dekolteom.

Tea Tairović
foto: Promo/Andreja Damjanović

Jedan od korisnika postavio je pitanje:

- Ja ne znam je l’ ovo treba da izgleda ovako, ali mi izgleda kao da su joj se od plastelina zalepljene – napisao je drugi korisnik aludirajući na pomalo neobičan izgled Teinih grudi.

Među brojnim komentarima pojavio se i tvit koji je privukao možda i najiviše pažnje i to na profilu koji je predstavljen kao pevačica Saška Karan, što nije do sada potvrđeno.

- Muzej voštanih figura Novi Sad – napisala je Saška Karan, korisnica društvene mreže X (bivši Tviter) uz ovu fotografiju.

„Kuku, crna Tea, šta je ovo?!“, „Svaka svoju politiku vodi“, bili su još neki od komentara na društvenim mrežama.

Tea Tairović
foto: Kamarad produkcija

Da li zbog poze ili pokreta koji je pravila, mnogima je pevačica na slici delovala kao da joj se levi silikon „pomerio“, zbog čega su se zapitali da li je sve u redu.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

08:28

STARS EP 265

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track