IMALA ODNOSE U ŠTALI I PRAVILA SKANDALE, DANAS JE SKROZ DRUGAČIJA: Goga sa Farme ne liči na sebe i uživa u suvom luksuzu (FOTO)
Foto: Printskrin YT

IMALA ODNOSE U ŠTALI I PRAVILA SKANDALE, DANAS JE SKROZ DRUGAČIJA: Goga sa Farme ne liči na sebe i uživa u suvom luksuzu (FOTO)

Stars -

Gordana Goga Aleksić postala je poznata zbog navodne afere sa vaterpolistom Nikolom Rađenom koji je tada bio u braku sa pevačicom Anom Kokić.

Farma, Goga Aleksić
foto: Printskrin

Gogi je ova priča bila ulaznica za rijaliti "Farma" gde je bila intimna sa Filipom Đukićem, ali i nizala skandale. O svojoj aferi, je tada pričala i u rijalitiju.

- Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Top je u krevetu, nisam mogla da odolim - rekla je Goga 2016. godine tokom svog učešća u jednom rijaliti programu.

Goga Aleksić
foto: Printskrin

Goga Aleksić po izlasku iz rijalitija je bila kraće vreme aktuelna u medijima, a onda je nestala iz javnosti.

Na njenom Instagram profilu mogu se videti fotografije sa egzotičnih putovanja, ali i one sa suprugom, Italijanom Luiđijem, koji je gleda, čini se, kao malo vode na dlanu.

- Goga i Luiđi su se zaljubili na prvi pogled, odmah su znali da je to ljubav ze ceo život. Maštali su o venčanju na plaži, pa su tako izabrali jednu od najskupljih vila u Napulju. Pozivnice za venčanje su dobili i Gogini prijatelji iz Srbije. Čak njih 50 je stiglo u Italiju kako bi bili uz nju na najvažniji dan u životu - rekao je izvor tada.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

08:28

STARS EP 265

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track