SRPSKI BOGATAŠ NE ŠTEDI PARE NA TAČKASTU MARU! Influenserka POKAZALA kako uživaju u LUKSUZU, ovako mu se JAVNO zahvalila
Foto: Printscreen

SRPSKI BOGATAŠ NE ŠTEDI PARE NA TAČKASTU MARU! Influenserka POKAZALA kako uživaju u LUKSUZU, ovako mu se JAVNO zahvalila

Stars -

Srpski biznismen Branko Babić i modna influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, otkako su obelodanili njihovu romansu na svojim mrežama često pokazuju koliko uživaju u zajedničkim momentima.

Naime, Ivana i Branko su otputovali na ostrvo Sveti Bartolomej, a influenserka svakodnevno pokazuje u kakvom luksuzu se baškare, ali i javno pokazuju ljubav jedno drugom.

00:20

Ovako Tačkasta Mara uživa uz bogatog Srbina

Ivana je objavila fotografiju na kojoj je na pesku nacrtala srce za Branka i napisala: "Volim te".

1 / 5 Foto: Printscreen

Nešto kasnije i sama je pozirala na pesku, ali i pokazala radnje luksuznih brendova u kojima šopinguje.

Inače, Ivana iza sebe ima brak sa izvesnim Bojanom sa kojim je živela u Nemačkoj, a sada su se na društvenim mrežama pojavile njihove zajedničke fotografije, te mnogi komentarišu da Marin bivši muž izgledao kao turski glumac i maneken, a na njegovu lepotu retko koja žena ostaje ravnodušna.

kurir.rs/blic/preneo I. L.

Bonus video:

01:30

GDE SE NALAZI KRČMA I LEPA MARA? Nedeljko Bilkić otkrio celu NEVEROVATNU priču: Napisano je za 10 minuta, zbog konobarice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track