VUK MOB OTKRIO SUROVU ISTINU! Pevač se kaje zbog JEDNE stvari iz prošlosti: Bubreg bih dao da se to nije desilo (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

divan show

VUK MOB OTKRIO SUROVU ISTINU! Pevač se kaje zbog JEDNE stvari iz prošlosti: Bubreg bih dao da se to nije desilo (VIDEO)

Stars -

Vuk Mob važi za jednog od boljih repera na našoj sceni, a tome svedoče brojni hitovi, ali i saradnja sa legendama čak i iz drugih žanrova.

Voditelj emisije Divan show na Kurir televiziji Ivan Gajić je podsetio Vuka Moba kada je imao saradnju sa Draganom Mirković, pa je sam pevač rekao:

- Iskreno, prezadovoljan sam svojom karijerom, jedini sam reper koji je sarađivao sa velikim imenima poput Dragane Mirković, Stoje, Džeja. Tako da sam i te kako ponosan.

01:53

VUK MOB OTKRIO SUROVU ISTINU! Pevač se kaje zbog JEDNE stvari iz prošlosti: Bubreg bih dao da se to nije desilo

Potom ga je voditelj upitao za rijaliti, s obzirom da je pevač nekada učestvovao u jednom, pa je Vuk Mob odgonetnuo da li se kaje za učešće:

- Da mogu da vratim vreme dao bih bubreg da nikada ne uđem ovde, toliko se kajem. Nisam ništa, tim učestvovanjem sam pljunuo sebi po karijeri, tamo su bili polupani neostavareni ljudi, jedini ja sa karijerom i imenom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

Evo šta rade Vuk Mob i Tijane Em

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track