"NISAM PRESREĆAN ODNOSOM S BIVŠOM ŽENOM" Bane Mojićević otkrio kako stoje stvari nakon razvoda: Ne kajem se...
Foto: Damir Dervišagić

"NISAM PRESREĆAN ODNOSOM S BIVŠOM ŽENOM" Bane Mojićević otkrio kako stoje stvari nakon razvoda: Ne kajem se...

Stars -

Pevač Bane Mojićević iza sebe ima brak i dvoje dece, sina Radoša i ćerku Mašu.

Bane je sada otkrio u kakvom je odnosu sa Milicom, priznao je da imaju dogovor, a onda je progovorio i o poslovnim planovima.

Bane Mojićević
foto: Kurir televizija

Na samom početku, pevač je naglasio da je njegov odnos sa bivšom više formalan i da je tako sa obe strane.

- U suštini je to više formalno, onoliko koliko se može sa obe strane. Iskreno, nisam nešto presrećan tim odnosom, funkcioniše nekako - rekao nam je pevač, koji je dodao da on i njegova bivša supruga imaju dogovor nakon razvoda da uvek, kada su u mogućnosti, da se pojavljuju zajedno zbog dece - kako za rođendan, tako i za ostala slavlja.

- To je već dogovor odavno da to kad god smo u mogućnosti da budemo zajedno. Ja se ne kajem što sam stavio tačku na brak, treba izaći iz priče kad nešto nije dobro i kada nešto ne funkcioniše - rekao je pevač i priznao da mu nova ljubav nije na pomolu.

- Ni u planu, ni u najavi, ni u mislima. Ko preživi takva "prijatna iskustva" emocionalna, on tako razmišlja - kazao je pevač.

Bane Mojićević
foto: Damir Dervišagić

Na poslovnom planu sve mu ide kako treba.

- Posao sve kako treba, mnogo bolje od ljubavi. Pripremamo nove pesme, krenućemo u nekom trenutku da snimamo, novi album sledeće godine nadam se. O koncertu ću razmišljati kad budem imao promociju albuma, idemo redom. Prvo pesme, promocija pa ćemo da organizujemo nešto veće - zaključio je pevač.

Kurir/Blic/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:09

KOLEGE ILI NEŠTO VIŠE? Milica Todorović i Bane Mojićević zapevali u duetu! EMOCIJE PRŠTALE, a pridružio se i SPECIJALNI GOST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track