ZBOG OVOGA VAŽI ZA NAJZGODNIJU BAKU NA ESTRADI: Anabela 1 stvar radi 2 puta nedeljno: Posle toga možeš da radiš sa mnom šta hoćeš
Foto: Printscreen, Petar Aleksić

ZBOG OVOGA VAŽI ZA NAJZGODNIJU BAKU NA ESTRADI: Anabela 1 stvar radi 2 puta nedeljno: Posle toga možeš da radiš sa mnom šta hoćeš

Stars -

Pevačica Anabela Atijas pleni svojim zanosnim izgledom, a iako joj komplimenti sa razlogom neprestano pristižu ona uopšte ne misli da je njen izgled besprekoran.

-Da budem iskrena, uopšte ne izgledam savršeno. Imam ja mnogo mana, ali imam i skoro 50 godina i ja sam mnogo zadovoljna u svojoj koži. Toliko truda koliko ja mogu i troje dece, i evo sad dvoje unučića – rekla je Anabela i objasnila kako postiže svoju vitku figuru.

Anabela Atijas
foto: Printscreen/Instagram

-Stvarno dva puta nedeljno istreniram muški, ali najviše zbog svog zdravlja. Moram da naglasim da mi je prioritet da sam ja zdrava, da me ne boli ništa. Jer ja kada ne treniram, mene sve počne da boli. Verujte mi – istakla je pevačica.

Pevačica je priznala da njeno raspoloženje i te kako zavisi od fizičke aktivnosti koja je sastavni deo njene svakodnevnice.

-Između ostalog ja na trening dođem sva usplahirena. Posle toga, možeš da radiš sa mnom šta hoćeš. Stvarno mi je cilj da budem zdrava i da me ništa ne muči i ne maltretira. A, ovo ostalo, imam ja uvek nekog viška i baš me briga – ispričala je Anabela.

Anabela Atijas
foto: Printskrin/Instagram

Ona je priznala da iako marljivo trenira, kada je reč o ishrani nema nikakvih kočnica, a otkrila je i kako konzumira omiljenu poslasticu.

-Nisam plaćena milione da bih izgledala savršeno, niti postoji cena da ja ne jedem ono što volim. Boga mi, ja volim da jedem. Znaš kako ja jedem sladoled? Porodično pakovanje i do kraja – zaključila je Anabela.

Kurir/Grand/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:49

Anabela Atijas kao devojčica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track