MIRKA VASILJEVIĆ NAKON 4 POROĐAJA JE PRAVA BOMBA: Evo kako mlada mama izgleda u minijaturnom bikiniju, Vujadin je na ovo pao
Foto: Printscreen/Šok Tok

MIRKA VASILJEVIĆ NAKON 4 POROĐAJA JE PRAVA BOMBA: Evo kako mlada mama izgleda u minijaturnom bikiniju, Vujadin je na ovo pao

Stars -

Mlada glumica je mnogima žena za primer, ali nemamo često priliku da vidimo kako izgledaMirka Vasiljević u bikiniju.

Mirka Vasiljević
foto: Kurir Televizija

Ona nema društvene mreže, ali njen supug Vujadin Savić povremeno obraduje pratioce fotografijama svoje lepše polovine, pa je tako nedavno na Instagramu objavio Mirkinu fotografiju sa bazena i zapalio mreže.

Glumica je u društvu ćerke pozirala na ivici bazena, a svima je "upala u oči" njena izvajana figura.

Vujadin Savić
foto: Printskrin/Instagram

Beli dvodelni kupaći kostim, naočare za sunce i neobavezna punđa bili su dovoljni da izazovu lavinu komentara i svi se pitaju jedno - Kako Mirka posle četiri trudnoće uspeva da održi top formu!?

Svaki put, bez izuzetka, Mirka Vasiljević u bikiniju uspeva da izazove oduševljenje, a tajna njenog fantastičnog izgleda pored redovnih treninga je i način ishrane.

- Ja sam u jednom momentu imala tri bebe, svaka traži mamu samo za sebe - rekla je Mirka jednom prilikom za Story i dodala da je to već samo po sebi bilo dovoljno da počne da gubi na težini.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
foto: Damir Dervišagić

- Prva trudnoća je baš bila sa dvadeset godina, kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene.

Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po deset kilograma - otkrila je glumica jednom prilikom i dodala da je u svaku trudnoću zakoračila sa manje kilograma od prethodne, a ipak, posle porođaja, ostajalo je oko pet kilograma viška.

Glumica Mirka Vasiljević posle svake trudnoće pridržavala se posebnog jelovnika, što i danas čini.

Mirka Vasiljević
foto: Printskrin/Instagram

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to.

- Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli.

I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad, pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak - ispričala je Mirka za Žena.rs.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track