MODRICE NA RUKAMA, RAZVALJENA BRAVA, POLOMLJEN TELEFON: Oglasila se Nataša Šavija posle preživljenog nasilja, evo šta je rekla
Foto: Kurir, Privatna arhiva

MODRICE NA RUKAMA, RAZVALJENA BRAVA, POLOMLJEN TELEFON: Oglasila se Nataša Šavija posle preživljenog nasilja, evo šta je rekla

Stars -

Starleta Nataša Šavija objavila je na Instagram nalogu jezive videe modrica na rukama i razvaljena vrata od stana tvrdeći da je ponovo doživela jezivo nasilje.

Šavija se oglasila za Kurir i potvrdila da je ponovo žrtva nasilja, ali da zasada ne želi da komentariše dok se ne konsultuje sa advokatom i ne nabavi dokaze iz razbijenog telefona.

- Ne želim ništa ne komentarišem dok ne popravim telefon koji je nasilnik razbio. Ne želim ništa da pričam bez dokaza koji se nalaze u razbijenom telefon, a sve ću da obelodanim kad dođem do njih - rekla je Šavija za Kurir i naglasila da će svakako pre svega da se konsultuje sa svojim advokatom Borivojem Borovićem.

Nataša Šavija
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Nataša je na storiju napisala da je preživela nasilje jer je nasilnik na slobodi.

- Tačno je da sam opet doživela nasilje! A znate zašto? Zato što je nasilnik na slobodi i p**a po svima svojim bahaćenjem i daje primer drugima "da im se može" - navela je Nataša Šavija.

Nataša Šavija
foto: Printskrin/Instagram

- Oteo mi je telefon iz ruke koji sam pre toga dve nedelje, platila 1.500 evra. Bilo je oko mene 15 ljudi i komšija i svi su gledali. Ne krivim ljude jer vide ludaka i pomisle da možda ima poštolj. Evo vam rezultati svega, a ima još mnogo toga. Bravo za muškarce!

Potom se osvrnula i na nasilje koje je proživela prošle godine 1. maja.

- Iskreno da vam kažem, kunem se u najsvetije da, porodicu, reč neću slagati. Bila sam u kući 6-7 meseci. Jednom sam sa mamom otišla u restoran na ručak i jednom sa prijateljima i to je to. Spremala sam se za drugu operaciju, listala Instagram i naletela na njega sa letovanja. Ladno je tetovirao pištolj preko slova J koje označava njegovu bivšu devojku i nosi majicu na kojoj piše "Može mi se". Ja gledam u kofer i prolazi mi ona horor muzika kroz glavu. Ne znam da li sam u filmu, da li haluciniram...

Nataša Šavija
foto: Printscreen

Nataša Šavija tužila je Stefana Karića jer joj je, kako tvrdi, pretukao i slomio jagodičnu kost, posle čeka je morala na nekoliko operacija. Slučaj je završio na sudu, a epilog se još čeka.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:24

Nataša Šavija objavila snimak modrica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track