PRVA FOTOGRAFIJA KOJA NAJAVLJUJE SPEKTAKULARNI POVRATAK DANIJELE VRANIĆ: Sada je jasno, kraljica splavova se uskoro vraća
Foto: Damir Dervišagić

poznati frizer otkrio

PRVA FOTOGRAFIJA KOJA NAJAVLJUJE SPEKTAKULARNI POVRATAK DANIJELE VRANIĆ: Sada je jasno, kraljica splavova se uskoro vraća

Stars -

Danijela Vranić bila je jedna od najtraženijih pevačica, važila je za skandal majstora i kraljicu splavova.

Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić

Domaćoj javnosti je posebno bila interesantna i njena ljubavna veza sa Acom Lukasom koji je o njihovoj romansi govorio i u svojoj autobigrafskoj knjizi.

Već neko vreme se šuškalo da se pevačica izvukla iz kandži poroka i da se sprema za veliki povratak nakon više od jedne decenije. Kurir ju je nedavno uslikao u centru grada, a sada je isplivala fotografija koja je pravi dokaz da pevačica sprema spektakularno vraćanje.

Čedomir Tasovac, Danijela Vranić
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Danijela je bila kod Čedomira Tasovca i Milana Todorovića u salonu lepote i poklonila im poverenje kada je njena duga kosa u pitanju po kojoj je godinama poznata, te je jasno da su pripreme uveliko počele. Poznati beogradski frizer je na fotografiji napisao: "Ona se vraća" i potvrdio priču o povratku na estradu.

Čedomir Tasovac
foto: Dado Đilas

Podsetimo, Čedomir Tasovac, mag kolorizacije i vlasnik lanca frizerskih salona u gradu je nedavno gostovao u emisiji "Nije sve tako crno" i govorio o iskustvima sa poznatim ličnostima koje se sređuju kod njega, ali i podelio životnu priču o vrtoglavom uspehu za koji se godinama borio.

Bonus video:

07:38

STARS EP268

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track