"ŠIKLJALA JE KRV" Bivša modelsica preživela pravi horor: Majka i otac je zlostavljali, pokušala da se ubije, a evo gde je danas
Foto: Printscreen

"ŠIKLJALA JE KRV" Bivša modelsica preživela pravi horor: Majka i otac je zlostavljali, pokušala da se ubije, a evo gde je danas

Stars -

Ceca Jovanović je u rijaliti Farma ušla je kao članica grupe "Models", a veliku pažnju je privukla kada je obelodanila da je sa 17 godina pobegla od kuće jer ju je otac navodno fizički zlostavljao.

Ceca Jovanović
foto: Printskrin

Nakon ove izjave, u javnosti se pojavio i njen otac koji je deomantovao ćerkine reči, a tokom Farme, Ceca i njena porodica prošli su sve faze, od odricanja do ponovnog pomirenja.

- Mene je mama ostavila kad sam bila mala i zlostavljala me je mnogo, samo ja toga tada nisam bila svesna. Onda je ona otišla sa drugim čovekom i ostavila me. Ali ja sam saznala gde živi, pa sam je zvala da ponovo dođe kod mene. Ona mi je surovo rekla da više ne postojim za nju - ispričala je tada Ceca zabezeknutoj Kristini Čanković tokom emitovanja rijalitija.

Jovanovićeva je tada otkrila da pokušala sebi da oduzme život, kao i da majku posle osme godine života više nikad nije videla.

Ceca Jovanović
foto: Printskrin

- Pokušala sam da se ubijem kad smo se preselili u Beograd jer nisam mogla to da podnesem. Bila sam u bolnici, primala sam injekcije pošto sam počela da haluciniram. Onda se majka vratila i zagrlila me. To je njen poslednji zagrljaj jer posle nisam mogla da je gledam očima.

Ona je tada dodala da kada je majka napustila porodicu, počelo je zlostavljanje sa očeve strane. Njemu je smetala svaka sitnica.

Ceca Jovanović
foto: Printscreen

- Moj tata je mnogo nasilan. Ako stavim patike na pogrešno mesto, on je u stanju da me istuče. Kada dobijem keca u školi, pa to je haos, to šiklja krv. Sve moje probleme sam sama rešavala - pričala je tada kroz suze Modelsica.

S obzirom na to da nije bila omiljena među cimerima i stalno se svađala mozda je i ovaj podatak bio pokušaj da skrene pažnju na sebe.

Ceca se u međuvremenu skrasila i započela romansu sa muškarcem koji nije poznat javnosti. Nedavno se ostvarila i u ulozi majke.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

07:38

STARS EP268

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track