PAPARACO! POZNATI GLUMAC PRAVIO HAOS U KLUBU! Polugo izašao na binu i zapevao, PREVIŠE se opustio (FOTO + VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, FOTO KURIR

šok

PAPARACO! POZNATI GLUMAC PRAVIO HAOS U KLUBU! Polugo izašao na binu i zapevao, PREVIŠE se opustio (FOTO + VIDEO)

Stars -

Stevan Piale pobrao je simpatije gledalaca zahvaljujući ulozi Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine". Glumac se u međuvremenu oženio influenserkom Unom, s kojom je dobio dve ćerke - Katu i Rosu. Međutim, iako ima dosta obaveza oko posla i porodice, Stevan nađe vremena i za noćni provod.

Stevan Piale
foto: Damir Dervišagić

Naš paparaco uspeo je da uslika Piala u nesvakidašnjem izdanju u provodu polugolog, na bini i s mikrofonom. Atmosfera u klubu je bila vrela i lokal je bio prepun. Ponesen dobrom atmosferom i muzikom za njegovu dušu, jedan od najpoželjnijih glumaca skinuo je majicu i popeo se na podijum.

1 / 2 Foto: FOTO KURIR

Nakon toga uzeo je mikrofon i u duetu s pevačem otpevao jednu pesmu. Ženskom delu publike u klubu dopalo se kad su videle glumca u ovom izdanju, a on je uživao u svom performansu i znatiželjnim pogledima.

00:11

Stevan Piale u noćnom provodu

Neki od prisutnih komentarisali su da je Stevanu bog sve dao, talenat za glumu, besprekoran glas i telo na kome bi mu pozavideli mnogi. Nakon što je završio s pevanjem, Piale se vratio za svoj sto i nastavio da uživa u provodu.

Bonus video:

01:45:34

DIVAN SHOW S02E26

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track