"POSLE DRUGE FLAŠE POČELA JE ..." Babić otkrio kako je upoznao Tačkastu Maru: Tapšala je rukama ko foka, a onda prosula škembiće
Foto: Instagram/tackasta_mara, Privatna arhiva

ljubav na prvi pogled

"POSLE DRUGE FLAŠE POČELA JE ..." Babić otkrio kako je upoznao Tačkastu Maru: Tapšala je rukama ko foka, a onda prosula škembiće

Stars -

Srpski biznismen Branko Babić i modna influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, otkako su obelodanili njihovu romansu na svojim mrežama često pokazuju koliko uživaju u zajedničkim momentima.

tačkasta Mara, Branko Babić
foto: Printscreen/Instagram

I dok mnogi komentarišu njihov odnos i spekulišu kako je kralj obrva osvojio Tačkastu Maru, oglasio se Branko i do detalja opisao njihov prvi susret:

- Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi posla. Posle druge flaše počela je da se smeje, tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smejala tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani Užice, gde je poručila škembiće. Pola je pojela a pola prosula po beloj prelepoj haljini. Na to sam pao. - napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.

Branko Babić
foto: Printscreen

Podsetimo, Ivana i Branko su otputovali na ostrvo Sveti Bartolomej, a influenserka svakodnevno pokazuje u kakvom luksuzu se baškare, ali i javno pokazuju ljubav jedno drugom.

Kurir.rs

Bonus video:

01:46:44

DIVAN SHOW S02E21 ZA WEB

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track