ACA LUKAS I MIROSLAV ILIĆ UDRUŽILI SNAGE! Dugogodišnji prijatelji sada će ovo uraditi! To niko nije očekivao
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ACA LUKAS I MIROSLAV ILIĆ UDRUŽILI SNAGE! Dugogodišnji prijatelji sada će ovo uraditi! To niko nije očekivao

Stars -

Aca Lukas i Miroslav Ilić dugogodišnje prijateljstvo pretvoriće i u saradnju. Njih dvojica će uskoro snimiti duet.

Ova regionalna prestižna manifestacija se održava svake godine na kojoj se uručuju nagrade najistaknutijim imenima zbog rezultata u prethodnoj godini. Aca Lukas je nagrađen statuom za pevača godine, Miroslavu Iliću je uručen anagrada za životno delo, dok je Saša Mirković, koji je i došao na ideju za ovaj duet, proglašen je za producenta godine.

Miroslav Ilić, Aca Lukas
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Inače, na duetu se već radi, a kada će dve pevačke legende da ga objave još uvek se drži u tajnosti. Oni koji su čuli da se sprema ova saradnja, ubeđeni su da će njihova pesma sigurno postati hit i da će izazvati opštu pometnju.

Inače, Lukas je više puta javno pričao koliko i on, kao i njegovi članovi porodice vole Miroslava, a istakao je da je njegova majka Vukosava Ilićev najveći fan.

Miroslav Ilić
foto: Instagram

- I, kada sam prvi put upoznao Miroslava Ilića, moja majka mi je bila u glavi. Sećam da se da je on bio ogromna zvezda kada sam ja išao u školu. Moja majka je išla na njegove koncerte. On je tada punio Dom Sindikata svaki dan zaredom, mesec dana. Šalio sam se sa majkom i govorio joj: "Zašto ne uđeš na onaj koncert od pet sati, pa se na kraju sakriješ iza stolice i ostaneš na drugom koncertu od osam sati a da ne plaćaš dve karte?" Ma ona je toliko obožavala Miroslava da sam ja kod mog oca primetio animozitet prema njemu - rekao je Aca svojevremeno za Svet pa nastavio:

Aca Lukas
foto: Petar Aleksić

- On nije mogao da podnese toliku ljubav svoje supruge prema nekom pevaču. I, kada sam ušao u ovaj svet estrade i upoznao Miroslava, sećam se, on je pravio koncert, sedeli smo u nekoj emisiji a ja sam ga zamolio da okrenem majku telefonom kako bi je on pitao da li želi karte. On pristane. Moja majka se umalo šlogirala. Da kucnem u drvo, preživela je. Ništa u njenom životu pre i posle nije moglo da se poredi sa tim pozivom.

- Posle me je zvala i rekla: "Sine, šta si mi to napravio?" A ja kažem: "Pa šta sam ti napravio." A ona će na to: "Pa mogla sam da umrem!" - govorio je Lukas.

Bonus video:

01:19

Aca Lukas koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track