MAJU MARIJANU PRETUKAO MUŽ, ZBOG POVREDA DOBILA POTRES MOZGA: Završili na sudu, ovo su svi detalji
Foto: Printscreen/Instagram

MAJU MARIJANU PRETUKAO MUŽ, ZBOG POVREDA DOBILA POTRES MOZGA: Završili na sudu, ovo su svi detalji

Stars -

Pevačica Maja Marijana oduvek je intrigirala javnost svojim ljubavnim životom, a nakon razvoda od supruga, obelodanila je vezu sa 15 godina mlađim partnerom.

Maja Marijana
foto: M.M./ATAImages

Naime, ona je pre nekoliko godina stavila tačku na brak sa Mladenom Šmakićem, kojeg je 2013. godine prijavila i za nasilje u porodici.

Ona je u jednom prilikom otkrila da da je podnela tužbu protiv bivšeg muža zbog zajedničkih nekretnina.

- Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara - rekla je pevačica.

žena, Maja Marijana
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Maja je bivšeg muža prijavila za nasilje u porodici, te je tada zbog potresa mozga i stravičnih povreda završila u bolnici.

Inače, pevačica je dodala nedavno i da se posvetila sebi.

- Ja uopšte ne primećujem muškarce, bavim se sobom, a njih sam stavila po strani na neki period u dalekoj budućnosti. Svi su bili manipulatori, pogotovo oni koji žive od tuđeg rada i koji žele da budu paraziti. Ja sam to počela da proučavam, prvo na svojoj koži, a onda sam uzela i razna štiva da vidim kako izbeći sve to - istakla je Maja.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

07:38

STARS EP268

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track