JANJUŠEVA ENA IMA NOVOG DEČKA?! Bivša žena košarkaša glavna tema na mrežama, fanovi tvrde: "Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada"
Foto: Printscreen/Instagram

JANJUŠEVA ENA IMA NOVOG DEČKA?! Bivša žena košarkaša glavna tema na mrežama, fanovi tvrde: "Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada"

Stars -

Bivša supruga rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Ena sa kojom ima ćerku Krunu, navodno ima novog dečka.

Ena Janjušević, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen Pink, Sonja Spasić

Kako prenosi jedna Instagram stranica koja svakodnevno prati rijaliti dešavanja, sve su jače glasine da Ena ima novog dečka i da je Janjuš zbog toga u nervnom rastrojstvu.

Jedan komentar je posebno privukao pažnju, u kom piše da Enin novi dečko dobro brine o maloj Kruni i da zbog toga Janjuš ni za rođendan nije dobio čestitku od njih dve.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printskrin/Instagram

- Razumem da mu je žao pokojnog brata, ali zašto meša ljubavni odnos? On je čuo da mu bivša žena Ena ima partnera i da više nema pristup u njenu kuću, nije mu čestitala rođendan, ni ona, ni ćerka i on je pukao, jer je psihički nestabilan - napisao je neko komentar, a povodom toga se oglasio admin Instagram stranice.

Janjuš, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

- Da, istina je da Ena bivša žena Janjuševa ima novog dečka, koji je takođe preuzeo ulogu oca u Kruninom životu. Nije slučajno što mu ni Ena, ni Kruna nisu poslale čestitku za rođendan. Da li Enin novi dečko nosi Kruninu sliku u novčaniku? Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada - glasio je komentar tog profila na Instagramu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:14

Janjuš diže Maju Marinković u nebesa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track