KATARINA ŽIVKOVIĆ UŽIVA U TRUDNOĆI I VAŽU ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH PEVAČICA: Fatalna brineta je nekada izgledala potpuno drugačije
Foto: Nemanja Nikolić

nekad i sad

KATARINA ŽIVKOVIĆ UŽIVA U TRUDNOĆI I VAŽU ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH PEVAČICA: Fatalna brineta je nekada izgledala potpuno drugačije

Stars -

Katarina Živković važi za jednu od atraktivnih pevačica na estradi. Trenutno uživa u petom mesecu trudnoće a svog partnera krije kao zmija noge.

Katarina Živković
foto: Kurir

Pevačica danas mnogo vodi računa o izgledu, redovno trenira i neguje svoje lice, a malo ko se seća kako je izgledala na početku karijere.

Kada se prvi put pojavila u javnosti bila je plavokosa devojčica sa velikim snovima, a nešto kasnije se pojavila i u rijalitiju Farma gde je i odnela pobedu kao miljenica naroda.

1 / 9 Foto: Pirntscreen Youtube

Nakon pobede njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, a u tom periodu je Katarina počela i drastično da menja svoj izgled.

Ofarbala se u nešto taminju nijansu, počela sa estetskim korekcijama te ja sa godinama napravila neverovatnu tranformaciju.

1 / 12

O svojim korekcijama uvek javno priča i to bez dlake na jeziku.

- Ja sam svoje grudi uvećala tako da i dalje izgledaju prirodno, i to je jedina operacija koju sam na sebi imala. O mom licu i koži brine doktorka koja je u svom poslu najbolja. Treba negovati prirodan izgled, biti fizički aktivan i jesti ono što vašem organizmu prija. Doduše, nisam nutricionista i zato ne bih konkretno preporučivala šta se sme, a šta ne jer nismo svi isti - rekla je jednom prilikom pevačica za Informer.

1 / 9 Foto: Kurir televizija

Živkovićeva sada izgleda potpuno drugačije i mnogi komentarišu da je danss najbolja verzija sebe.

Bonus video:

02:53

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTKRILA KOME JE POSVEĆENA NJENA NAJEMOTIVNIJA PESMA Tekst je biografski, a svako ko je čuo imao je ISTU REAKCIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track