PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA SLIKE?! Na estradnom nebu je 3 decenije, svetski mediji bruje o njoj, a ovo je PRVI JAVNI NASTUP
Foto: Printscreen YT

PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA SLIKE?! Na estradnom nebu je 3 decenije, svetski mediji bruje o njoj, a ovo je PRVI JAVNI NASTUP

Stars -

Jelena Karleuša na estradnom nebu je gotovo tri decenije, a malo ko zna da je svoj prvi nastup imala sa samo 16 godina.

Jelena Karleuša
foto: Privatna arhiva

Godinama važi za jednu od najstilizovanijih javnih ličnosti kako u regionu, tako i u svetu, a nekoliko puta bila je inspiracija svetskim zvezdama.

Prošle godine je nakon pauze od jedanaest izdala dva albuma što se na domaćoj estradnoj sceni nikada nije dogodilo, te je mnogi nazivaju šoubiz magom.

1 / 5 Foto: Printscreen YT

Nikada nije krila koliko su joj prvi koraci u muzičkom svetu bili teški, a jednoj stvari je ostala verna sve ove godine, a to je njena plava kosa sa kojom se i prvi put pojavila u javnosti.

Kao vrcavi devojčurak vitke linije i atraktivnog izgleda ukrala je sve simpatije na prvom javnom nastupu 1995. godine, a odmah zatim su usledila i gostovanja na malim ekranima ali i prvi spot za pesmu "Ogledalce".

1 / 4 Foto: Printscreen YT

Nakon toga je Jelena bila rado viđen gost u emisijama čuvenog Milovana Ilića Minimaksa, a ostalo je postalo istorija.

1 / 8 Foto: Milosphh

Podsetimo, svetski magovi mode nedavno su joj odali priznanje pozvavši je kao specijalnog gosta na Nedelju mode u Parizu, gde je prošetala pistom u ulozi modela, rame uz rame sa najpoznatijim supermodelima sveta i holivudskim zvezdama dok su je iz prvih redova gledale najveće zvezde šou biznisa današnjice.

Bonus video:

05:31

JELENA KARLEUŠA IZNOSI MIŠLJENJA O KOLEGAMA: Ovako je nazvala Vojaža! Nije ostala imuna na Duškovu sliku: Koliko lep čovek...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja