ISPLIVAO SNIMAK STANISLAVA I MIONE U VREME NAJVEĆE LJUBAVI: Iako ga je prevarila, fanovi ubeđeni da emocije postoje, evo dokaza
Foto: Printscreen

ISPLIVAO SNIMAK STANISLAVA I MIONE U VREME NAJVEĆE LJUBAVI: Iako ga je prevarila, fanovi ubeđeni da emocije postoje, evo dokaza

Stars -

Miona Jovanović je u Elitu ušla kao zaljubljena devojka Stanislava Krofaka. Ona je pričala da je njihova ljubav velika, te da su čak i osam meseci živeli zajedno, a Miona nije krila da joj je značila podrška Krofaka za ulazak u Elitu kako bi se pokazala kao pevačica i izgradila karijeru.

Miona Jovanović
foto: Sonja Spasić

Međutim, ulazak Nenada Aleksića Ša u Elitu je mnogo toga poremetio. Naime, Miona i on su se u početku družili ali su se ubrzo probudile emocije te je Miona ušla u emotivnu vezu sa Ša i ostavila Stanislava.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Stanislav je par meseci nakon toga ušao u Elitu kako bi se suočio sa Ša koji ga je stalno u sukobu sa Mionom pominjao, a od njegovog ulaska se mnogo toga promenilo. Naime, Ša svakodnevno traži Mioni dokaz ljubavi ponižavajući Krofaka, a pored toga on redovno traži Mioni da kanali vezu nje i Stanislava što ona ne želi da uradi.

Na red je došao Krofakovov rođendan gde je Miona dobila poklon, a pored toga su stigle i mnoge torte i mafini sa slikama Mione i Stanislava iz najveće ljubavi što je Nenada dovelo do tačke pucanja, a kako li će reagovati ako sazna za ovo.

Naime, na društvenoj mreži TikTok je osvanuo snimak bivšeg ljubavnog para na privatnoj žurci gde Miona peva,a Stanislav je sve vreme grli, i vidi se da su mnogo zaljubljeni.

Ali to nije kraj, fanovi prate svaki pokret Mione i Ša te su u više navrata uočili njih dvoje kako se gledaju i smeškaju jedno drugom, a kako li će Ša reagovati kada vidi ovo i da li između njih postoje emocije i dalje, iako ih oboje poruiču, ostaje nam da ispratimo.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

09:31

STARS EP270

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track