LIDIJA VUKIĆEVIĆ OBJAVILA SELFI IZ KREVETA I SRUŠILA MREŽE: Glumica žari i pali, a gola noga rasplamsaće maštu mnogima (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

LIDIJA VUKIĆEVIĆ OBJAVILA SELFI IZ KREVETA I SRUŠILA MREŽE: Glumica žari i pali, a gola noga rasplamsaće maštu mnogima (FOTO)

Stars -

Poznata glumica Lidija Vukićević (61) često skreće pažnju na sebe provokativnim izdanjima i ali i slobodnim fotografijama.

Sada je na društvene mreže postavila fotku na kojoj je vidimo u krevetu, a u prvom planu bile su njene gole noge.

“Lepo spavajte”, poručila je Lidija uz pjesmu koju je slušala.

Lidija Vukićević
foto: Printskrin/Instagram

Oko glumice su dominirale svetle boje, a jasno je da ne odustaje od frizure koja je tokom godina postala njen zaštitni znak.

Glumica je nedavno otkrila da joj nimalo nije problem da bude u vezi sa znatno mlađim partnerom, o čemu se naširoko priča već duže vreme.

“Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sjedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome”, govorila je Lidija tad.

Kurir.rs/cdm.me

Bonus video:

03:53

NEMAM ŽELJU DA GLUMIM KOD BJELOGRLIĆA, NE BIH JA KOD DRAGANA! Lidija Vukićević otkrila: U poslu mi je potrebna ljubav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track