KURIR SAZNAJE: Toni napustio dvorac, evo gde se nalazi nakon kraha braka: Mesecima ne živi s Draganom!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ekskluzivno otkriće

KURIR SAZNAJE: Toni napustio dvorac, evo gde se nalazi nakon kraha braka: Mesecima ne živi s Draganom!

Stars -

U saopštenju o detaljima svog razvoda Dragana Mirković je navela da već dugo sa Tonijem živi odvojene živote, a kako Kurir saznaje, oni već skoro godinu dana nisu ni pod istim krovom.

Bijelić se, prema navodima bliskim porodici muzičke zvezde, još prošle godine odselio i vreme provodi u Hrvatskoj, tačnije u Opatiji gde je sebi uzeo nekretninu.

Dragana Mirković
foto: Nemanja Nikolić

Dragana je sa decom ostala u Beču. Toni je često i na društvene mreže postavljao fotografije iz ovog grada na jadranskom primorju, ali tada niko nije mogao ni da posumnja u njegovo potpuno odsustvo iz kuće jer su to povezivali sa poslovnim putovanjima.

Dragana Mirković, koncert
foto: Damir Dervišagić

On i Dragana su se viđali samo u retkim prilikama kada su porodična slavlja u pitanju, kao što je bio slučaj sa 21. rođendanom njihove mezimice Manuela koji su na okupu proslavili u dvorcu, a poslednji put su zajedno se pojavili na koncertu u Areni kojim je Mirkovićeva proslavila četiri decenije karijere.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:14

Dragana Mirković i Goga Sekulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track