ŠUŠKA SE DA TONI BIJELIĆ IMA NOVU DEVOJKU! Biznismen započeo život s drugom ženom, a evo koliko traje romansa
Foto: Damir Dervišagić

DETALJI

ŠUŠKA SE DA TONI BIJELIĆ IMA NOVU DEVOJKU! Biznismen započeo život s drugom ženom, a evo koliko traje romansa

Stars -

Pevačica Dragana Mirković podnela je zahtev za razvod braka. Pevačica i Toni Bijelić se rastaju posle 24 godine braka, ekskluzivno saznaje Kurir.

Muzička zvezda je navela da već dugo sa Tonijem živi odvojene živote. Ona je sa decom ostala u Beču, dok se Bijelić još prošle godine odselio i vreme provodi u Hrvatskoj, tačnije u Opatiji gde je sebi uzeo nekretninu, kako Kurir saznaje, a prema tvrdnji izvora za "Telegraf", biznismen je navodno uveliko započeo život sa drugom ženom.

Dragana Mirković, Toni Bijelić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

- Oni žive u dva mesta... (gradovi poznati redakciji) Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno - priča izvor za medije.

Podsetimo, on i Dragana su se viđali samo u retkim prilikama kada su porodična slavlja u pitanju, kao što je bio slučaj sa 21. rođendanom njihove mezimice Manuela koji su na okupu proslavili u dvorcu, a poslednji put su zajedno se pojavili na koncertu u Areni kojim je Mirkovićeva proslavila četiri decenije karijere.

Dragana Mirković
foto: Printscreen, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:02

Koncert Dragane Mirković u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track