TRAGEDIJA VODITELJKE OD KOJE SE NIKADA NIJE OPORAVILA: Najveća ljubav voditeljke poginula je u padu aviona
Foto: Printscreen/Youtube

TRAGEDIJA VODITELJKE OD KOJE SE NIKADA NIJE OPORAVILA: Najveća ljubav voditeljke poginula je u padu aviona

Stars -

Voditeljka Aleksandra Ivanović jednom prilikom progovorila je o tragediji koja je obeležila njegov život.

Aleksandra Ivanović
foto: Printscreen/Youtube

Naime, Aleksandra se godinu i po dana zabavljala sa pilotom Vladimirom Bulatom, nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima, a onda je on tragično nastradao u padu aviona.

Voditeljki je strašne vesti saopštila majka, a kolega Mladen Mijatović potvrdio je da je u padu aviona "zlin" stradao pilot, njen nekadašnji dečko.

- Mama je plačući ponavljala Bulat, Bulat. Tako je zvala Vladu. Prenula me je iz sna, a pošto sam znala da je on sjajan pilot, nije mi palo napamet da je moglo nešto da se desi. Pozvala sam kolegu Mladena koji je izveštavao o događaju. Uz komentar da je slika loša, rekao je da će mi se javiti. Kada mi je javio da pilot, nažalost, nije preživeo, zanemela sam - rekla je svojevremeno poznata voditeljka.

Aleksandra Ivanović
foto: Damir Dervišagić

- Voleli smo da gledamo stare filmove, kao što su "Probujalo sa vihorom" i "Doručak kod Tifanija". Samo nam je "Top gan" bio draži. Povezivala nas je i ljubav prema Ečkoj, odakle je moja baka, a on je tamo odlazio zbog aerodroma. Kada me je prvi put poveo, ostala sam sa njegovim kolegama kod hangara. Dok je izvodio akrobacije toliko sam vrištala od straha da su se svi smejali. lako je bilo božanstveno, nisam smela da gledam. Objašnjavao mi najbezbedniji kad je avion na večikoj visini jer, šta god da se desi, ima vremena da reaguje. Kad se spusti nisko, najvažnije je da ne izda mašina - pričala je Aleksandra tada.

Očevici koji su kobnog dana bili na okolnim njivama iznose različite tvrdnje. Jední navode da se nije čuo motor, drugi kažu da jeste.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

07:59

STARS EP275

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track