ON JE BIO NAJVEĆA LJUBAV NATAŠE BEKVALAC: Iza sebe ima tri razvoda, ali ni jedan muž nije TAJ, evo koga je pevačica izabrala
Foto: Zorana Jevtić

ON JE BIO NAJVEĆA LJUBAV NATAŠE BEKVALAC: Iza sebe ima tri razvoda, ali ni jedan muž nije TAJ, evo koga je pevačica izabrala

Stars -

Ljubavni život pevačice Nataše Bekvalac često je glavna tema domaće javnosti jer udavala se tri puta, za Danila Ikodinovića, Ljubu Jovanovića i Luku Lazukića.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir

Nakon tri propala braka više puta je navela da nije izgubila veru u ljubav, ali da se više nikada neće udavati.

- Više ne znam da pričam na temu muškaraca. Ne bih da pravim od sebe, ne daj Bože, da sam u ulozi nezaštićene ili žrtve, ali baš dugo ta tema nije prisutna i nemam pojma šta bi trebao da ima ili da nema. Puštam život da donese svoje, a ja jako verujem u život. Okupira me ljubav. Imala sam ljubav i imam je. Voljena sam žena. Nemam tu vrstu panične potrebe da nekom pripadam. Ne verujem da ću se opet udavati.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Kada je jednom prilikom gostovala u emisiji "Amidži šou" u ribrici "Ili-Ili" birala je od svojih ponuđenih partnera i priznala koga je najviše volela.

Sergej Trifunović, Danilo Ikodinović, Vlada Vuksanović, Ljuba Jovanović, Luka Lazukić i Miodrag Kostić bili su ponuđeni, a pevačica je sa osmehom priznala ko je bio najveća ljubav.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Rekla je da će otkriti o kome se radi, ali da ne želi da obrazlaže i komentariše ništa. Od tri bivša muža i dva bivša momka, Bekvalčeva je izabrala Miodraga Kostića sa kojim je bilka u ljubavnoj romansi pre nego što se udavala.

Bonus video:

06:05

Izjava Nataša Bekvalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track