DARA BUBAMARA JAVNO NAJAVILA TUŽBU KOMPOZITORU! Slobu okrivila da joj je UKRAO PESMU, pa zapretila: Biću primorana...
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Ana Paunković

oglasila se

DARA BUBAMARA JAVNO NAJAVILA TUŽBU KOMPOZITORU! Slobu okrivila da joj je UKRAO PESMU, pa zapretila: Biću primorana...

Stars -

Afera "krađa pesme" ponovo trese estradu, a ovog puta upleteni su Sloba Radanović i Dara Bubamara, koja se sada oglasila i objavila poruku poslatu nekadašnjem saradniku, kompozitoru Goranu Raletu Ratkoviću.

Nakon što se juče oglasila Slobina supruga Jelena uz navode "da su oni uredno platili pesmu i da je to na kompozitoru", sada se oglasila se Bubamara.

Dara Bubamara
foto: Kurir Televizija

Dara je objavila zvaničnu poruku koja je poslata Raletu, nakon što je Sloba objavio da će sutra, 30. marta, objaviti spornu pesmu po kojoj se i zove njegov album.

- Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju "Infarkt duse", koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođacka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinudjen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadleznog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Želika Nikolića i Radojke Adžic - Dare Bubamare).

Dara Bubamara
foto: Printscreen Instagram

- Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdacar pozdrav - piše u poruci koja je poslata Goranu.

Sve ovo je objavila Dara i postavila emotikon srca u vidu podrkše kolege s kojim je snimila pesmu.

Inače, drama oko krađe pesme počela je posle prve emisije SLobinog šou programa u kojem je najavio pesmu koju je Dara već snimila sa kolegom Željkom.

Sloba Radanović
foto: Ana Paunković

Dara se i juče oglašavala i navela da je šokirana Slobinim potezom.

- Šokirana sam! Juče me je zvao Željko Nikolić u vezi sa tom pesmom. Odakle Sloba da peva tu pesmu? Mene je lično Marina zvala 2021. i rekla mi: "Molim te, dođi da otpevaš tu pesmu sa Željkom, pesma se zove "Infarkt moje duše"". Ja je poslušam i odem da čujem pesmu, oduševim se i snimam je. Meni je tada otac bio u bolnici i osetila sam taj tekst. Znam da je Željko platio, Marina je lično pravila za mene, sad to neko prisvaja i hvali se da je njegova pesma - rekla je Dara Bubamara za Informer.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:08

Ceca i Dara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track