"OMATORILA SI, UŽAS!" Pevačica (53) bez stida pokazala sede, fanovi je urnisalim, ona im odbrusila: Vi ste zle i nesrećne žene!
Foto: Instagram/natalija trik fx

"OMATORILA SI, UŽAS!" Pevačica (53) bez stida pokazala sede, fanovi je urnisalim, ona im odbrusila: Vi ste zle i nesrećne žene!

Stars -

Pevačica Natalija Trik FX našla se na meti kritika zbog svog izgleda, a onda je ubrzo uzvratila hejterima na komentare.

Naime, Natalija Trik FX objavila je video u kom je pokazala sede na temenu glave i istakla da sada izgleda kao "čupavac". U jednom momentu se i našalila sa suprugom Sanijem da joj nije dao novac da ide kod frizera.

Ispod ove njene objave ubrzo su počeli da se nižu komentari, a zbog velikog broja negativnih reakcija pevačica je odmah reagovala.

Natalija Trik FX
foto: Printscreen

"Pod hitno ići kod estetskog hirurga", "Omatorela, baš ružna užas", "Frizura je lepa, ali ti si neprepoznatljiva...", samo su neki od komentara korisnika.

"Kad žena ženi napiše ispod snimka, slike: 'Kako si ostarila, kako si ružna'. Imate li vi mame, bake, sestre, tetke? Da li su one ostarile? Da li njima kažete da su ružne? Nemam komentar zaista, na toliko nesrećne, zle žene... Ja baš volim što sam ružna, moram da priznam", odgovorila im je ubrzo Natalija.

Inače, Natalija i Sani Ibraimov, iz grupe "Trik Fx" iz braka imaju sina Dejana, koji je ozbiljan frajer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track