RAT SE NASTAVLJA! SLOBA RADANOVIĆ UZVRAĆA UDARAC DARI BUBAMARI! Skinula mu album sa Jutjuba, a ovaj njegov potez će je RAZBESNETI
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

RAT SE NASTAVLJA! SLOBA RADANOVIĆ UZVRAĆA UDARAC DARI BUBAMARI! Skinula mu album sa Jutjuba, a ovaj njegov potez će je RAZBESNETI

Stars -

Pevač Sloba Radanović se oglasio nakon što mu je koleginica Dara Bubamara "skinula" album sa Jutjuba.

Sloba je numeru "Infarkt duše" juče premijerno prikazao, koja je inače najava za njegov novi album, a svega nekoliko minuta pošto je video objavljen na njegovom Jutjub kanalu, obrisan je.

Tim povodom Dara se oglasila na svom Instagram profilu, te poslala poruku Slobi i njegovom timu.

Dara Bubamara, Slobodan Radovanović
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Pravda je morala da bude zadovoljena. Iako ste bili upozoreni, uporni ste u nameri da objavite tuđu pesmu. Zato je izbrisana - napisala je Dara, pa dodala:

- Gde ćeš biciklom na Rusiju?!

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Sada je, nakon što je pesma obrisana, pevač najavio novi datum izlaska numere, kao i celog albuma, a na spisku i dalje vidimo da je tu "sporna" numera.

- Moj novi album, 9 novih pesama. Još malo - najavio je Sloba.

Podsetimo, Dara je kompozitora Gorana Raleta Ratkovića optužila za krađu numere, te mu najavila tužbu.

- Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju "Infarkt duše", koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođačka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinuđen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadležnog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Željka Nikolića i Radojke Adžic - Dare Bubamare). Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdačan pozdrav - piše u poruci koja je poslata Goranu.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:33

Sloba Radanovic opremio novi stan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja