OVO SU NESUĐENI SVEKAR I SVEKRVA JELENE ROZGE: Obožavali pevačicu a onda je pukla ljubav, Hauser pokazao roditelje (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić/zorana jevtić

OVO SU NESUĐENI SVEKAR I SVEKRVA JELENE ROZGE: Obožavali pevačicu a onda je pukla ljubav, Hauser pokazao roditelje (FOTO)

Stars -

Jelena Rozga i Stjepan Hauser su bili vereni, a onda su na iznenađenje mnogih raskninuli.

Jelena Rozga, Stjepan Hauser
foto: Vladimir Šporčić/Zorana Jevtić

Mnogi su bili iznenađeni kada su 2015. godine Jelena Rozga i Stjepan Hauser priznali da su par. Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a u februaru 2016. su se verili.

- Saradnja s njom bila je fenomenalna, trajala je dve godine. Prekrasan period mog života, i uvek ću našu saradnju imati u lepom sjećanju. Upoznali smo se u West Innu, bio je izbor za "Miss Universe". Ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila draža od svih misica. I tako je sve krenulo', rekao je Hauser gostujući u epizodi "Knjazališta".

Njihovu vezu podržavali su roditelji, a Stjepanova majka i otac s kojima se često fotografiše, bili su oduševljeni snajkom.

Na pitanje da li su ljubomorni i kako održavaju vezu, Rozga je ranije rekla:

- Ljubomora je u svakoj vezi normalna i zdrava. Ali u normalnim količinama, ništa preterano. Ljubav je moj glavni pokretač. Ona me vodi i zbog nje mi ništa nije teško. Kada sam zaljubljena, poletna sam, trčim..

Stjepan dodaje da svoju dragu voli da često iznenadi, pa je to uradio i kada je bila veridba.

Stjepan Hauser, Jelena Rozga
foto: Printskrin

- A, najviše je iznenadim time što sam svoj, uvek nepredvidiv i imam lude ideje. Pa je tako dodatno fasciniram - ističe on.

I kada su svi mislili da će da se zakunu na večnu ljubav, Rozga je sve iznenadila saopštenjem da su se razišli.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima", izjavila je tada Jelena Rozga.

Jelena Rozga
foto: Printskrin/Instagram

Gostujući nedavno na "Prvoj" Hauser je pohvalno pričao o Rozgi.

- S Jelenom Rozgom sam proveo jedan prekrasan životni period. Ona je prekrasna dama. Obožavam njen lik i delo. Ja slušam i dan danas njene pesme", ispričao je on, a na pitanje koju njenu pesmu voli ipak malo zastao.

"Samo malo da se setim teksta", kazao je pa je počeo pevati "S druge strane mjeseca" koju je Rozga otpevala u grupi "Magazin".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:39

JELENA ROZGA U MINI CRNOJ HALJINICI! Gola leđa, gole noge: Pevačica NIKAD IZAZOVNIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track