ADAM ADAKTAR NIJE VAKCINISAO DECU, A NE DA IM DA JEDU NI MESO NI MLEKO: Možda oni u jednom momentu neće jesti ništa...
Foto: Ata images

njemu je i smešno

ADAM ADAKTAR NIJE VAKCINISAO DECU, A NE DA IM DA JEDU NI MESO NI MLEKO: Možda oni u jednom momentu neće jesti ništa...

Stars -

Adam Adaktar privlači pažnju javnosti zbog raznih kontroverzi, a njegova poslednja izjava o vakcinaciji dece naišla je na osudu jednog dela javnosti.

Naime, bog obrva, kako ga još i zovu, podigao je veliku prašinu istakavši da svoju decu nije vakcinisao, te da su potpuno "čisti". Sad je i iznenadio i čime i kako hrani decu.

- Cela moja porodica ne jede meso, uključujući i decu. Smatram da meso nikako nije dobro, ali to je posebna tema. Mleko i mlečni proizvodi su takođe štetni, pa ih moja deca ne koriste. Možda oni u jednom momentu neće jesti ništa, kao ni mi odrasli u porodici. Da li vi znate da postoje ljudi koji ne jedu apsolutno ništa, pa žive? Međutim, nemojte se brinuti, niko od moje troje dece definitivno nije gladno.

Adam Adaktar
foto: Ata images

Podsetimo, Adaktar je šokantne izjave izrekao je na svom Instagram profilu na kojem ga prati više od 191.000 ljudi.

- Deca mi nisu vakcinisana, ja to nisam dozvolio, baš zbog tih stvari što ja preventivno ništa ne radim. Pristalica sam čoveka koji, kada se nešto desi, on tada reaguje. Znači, nemam nikakve vrste pripreme za nešto - rekao je Adam Adaktar na Instagramu.

- Nisu primila ništa! Nismo dali ni prvu, ni drugu, ni petu, ni stotu, ni vakcinu, ni revakcinu, čak ni onaj vitamin K u nogu! Bukvalno su clean (u prevodu "čista", prim.aut.) - saopštio je i zgranuo javnost.

kurir.rs/24sedam/preneo I.L.

Bonus video:

00:07

Ara Adaktar uhvaćena ispred privatnog fakulteta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track