"KARIJERU NIKADA NISAM JURIO" Željko Samardžić o ranom detinjstvu i upoznavanju TOMA DŽONSA: Beograd mi je ostvario sve snove!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

"KARIJERU NIKADA NISAM JURIO" Željko Samardžić o ranom detinjstvu i upoznavanju TOMA DŽONSA: Beograd mi je ostvario sve snove!

Stars -

Željko Samardžić gostovao je u prvoj sezoni podkasta "Nije sve tako crno" a u razgovori sa autorom i voditeljem Jovanom Matić Đokić govorio je o ostvarenim i neostvarenim željama, porodici i karijeri koja mu se kako kaže, slučajno dogodila.

Željko Samardžić, Nije sve tako crno
foto: Damir Dervišagić

Estradni umetnik je otvorio dušu i otkrio esenciju ljubavi prema muzici, ranom detinjstvu i najvećim željama i ambicijama.

- Imao sam interesantno detinjstvo, ja sam oficirsko dete. Selili smo se, menjali gradove i republike. Prvi razred sam završio u Nikšiću, drugi u Igalu, treći sam već bio u Mostaru, četvrti, peti, šesti i sedmi bio u Zadru, a u osmom sam se vratio u Mostar. Prvu ljubav iz ranog detinjstva prema muzici osetio sam kad bi dolazili gosti, pokojna majka me je često molila da otpevam nešto, ja se popnem na stolicu uzmem gitaru i pevam. Majka je osetila moj talenat a i sama je lepo pevala. Onda su me tu oni kao častili... - govorio je Željko i otkrio da nikada nije maštao da bude poznat:

Željko Samardžić, Nije sve tako crno
foto: Printscreen/Kurir

- Ali nikada to nisam shvatao kao svoju budućnost sve dok u Zadru nisam odgledao festival "San Remo" i dok se nisu pojavili likovi iz moje rane mladosti koje sam obožavao poput Tom Džonsa kojeg sam kasnije u upoznao u Beogradu. Desila mi se karijera, zaista je nisam jurio. Kockice su se složile, a Beograd je grad u kome sam ostvario sve svoje snove.

Uskoro Vas očekuje nova sezona priča koje će vam promeniti pogled na svet.

Bonus video:

01:33

ŽELJKO SAMARDŽIĆ ZABORAVIO DA IMA PETI KONCERT! Pevač o udvaranju dama: Dnevno šaljem mnogo video poruka, VOLE ME ZBOG OVOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja