BRAT OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE POZIRAO SA TOPALKOM: Pevač zabezeknut, evo šta kaže
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Pohvalio se slikom na fejsbuku

BRAT OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE POZIRAO SA TOPALKOM: Pevač zabezeknut, evo šta kaže

Stars -

Milan Topalović Topalko šokirao se kada smo mu poslali fotografiju na kojoj pozira sa Daliborom Dragijevićem, osumnjičenim za pomaganje bratu Dejanu Dragijeviću koji je priznao da je ubio devojčicu Danku Ilić.

Dalibor je 2016. godine objavio fotografiju sa pevačem na svom Fejsbuk profilu koja se već šeruje društvenim mrežama.

Danka Ilić
foto: Printscreen

Muzičaru smo poslali sliku putem poruke, ali on nije znao ko je čovek sa kojim pozira, pa je zanemeo kada smo mu objasnili o kome je reč.

- Strašno. Ne znam šta bih rekao na ovu temu i da li uopšte vredi komentarisati. Svako može da dođe na moj nastup. Ovog čoveka prvi put vidim u životu, čak se i ne sećam da sam se slikao sa njim. Normalno je da ću da se fotografišem sa poštovaocima, a koliko vidim ova fotografija je nastala 2016.godine. Vidim da je u pitanju neko slavlje gde sam pevao. Ja sam zanemeo od tuge i bola od prvog trenutka kada je objavljena vest da je devojčica nestala,kao i celokupna javnost, a tek sad kada svi znamo ishod. Porodici iskreno saučešće, a ovim počiniocima ne bih dao ni reč, već se nadam da će dobiti ono što zaslužuju- rekao je pevač za Kurir.

Milan Topalović Topalko
foto: Kurir televizija

U zločin nad detetom umešani su i Daliborov i Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) zbog, kako je naveo MUP, osnovane sumnje da su Dejanu pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track