KARLEUŠA JE OVU PESMU JEDNOM OTPEVALA I NIKADA VIŠE: Jelena povukla ceo album: "Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko"
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Društvene mreže

KARLEUŠA JE OVU PESMU JEDNOM OTPEVALA I NIKADA VIŠE: Jelena povukla ceo album: "Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko"

Stars -

Jelena Karleuša na sceni je skoro 30 godina, a izdala je 12 studijskih albuma. Muzička zvezda ima sijaset hitova, a danas se prisetila jednog, koji je objavila neposredno pre nego što je ubijen njen tadašnji dečko Zoran Davidović Ćanda.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

- "Konačno da vas upoznam, ovo je moj novi dečko, sve ono što si ti u meni ubio, za jedno veče on je već oživeo, kao nova žena ova, može svet da osvoji. Ceo život biću tvoja trauma..." - započela je JK obraćanje stihovima svoje numere, pa dodala:

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

- Promocija albuma 1999. godine i jedna od pesama koje nikada više nisam otpevala. Gledate jedino izvođenje. Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko i ja sam ceo album povukla. 2001. godine sam izdala album "Ludača" i vratila se na scenu. Kakav je ovo tekst, kakva je ovo pesma. A možete i da vidite kako sam izgledala pre 25 godina - poručila je Karleuša putem Instagrama.

Jelena Karleuša
foto: Stefan Stojanović

Podsetimo, Jelena Karleuša je nedavno govorila o vezi sa Zoranom.

- Ja sam sa Zoranom bila sedam meseci. On je meni bio dečko, ne muž. Mi bismo sigurno nastavili vezu da ga nisu ubili. Poginuo je u povratku sa sahrane Dugog Lainovića. Izrešetan je u sačekuši. Htela sam i ja da idem sa njim, ali moja majka nije dozvoljavala da budemo u kolima zajedno. I sam Zoran mi je rekao: "Ne!". Nije me ni poveo. Bio je to 23. mart 2000. godine. Sa njim je bio najbolji drug, pica majstor koji je pravio pice u kiosku. Toliko o opasnim momcima. Zna se i ko ga je ubio. Svedoci saradnici su rekli da je isti ubica koji je pucao na premijera, Zvezdan Jovanović. Posle sam saznala iz policijskih saznanja, da je ekipa koja ga je jurila, Zemunski klan, iz nekog čudnog razloga čekala da ja ne budem u kolima - govorila je Jelena i dodala:

Canda

- Pucali su na Zorana iz dva kalašnjikova. Poslednji put sam ga videla u komadima. Sišla sam u sudsku medicinu da bih donela stvari za sahranu. Jedina sam koja je uradila identifikaciju i jedina koja je od kompletne porodice sišla. Tako su im savetovali. Takva sam da sam morala da ga vidim još jednom. To je slika koja će meni zauvek ostati u mislima. Meci od kalašnjikova su ogromni, a samo Zorana je pogodilo preko trideset. Ti meci otkidaju komade tela, a Zoranovo telo su patolozi povezali crnim koncem u jednu masu. To je prizor koji sam videla na stolu. U tom momentu ja imam 20 godina.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

06:37

Karleuša se vratila iz Pariza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track