"ŠTA ĆE NJEMU NEPISMENA TANJA SAVIĆ" Vendi brutalno o pevačicinoj aferi sa Draškom Stanivukovićem: On potiče iz ugledne porodice
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

"ŠTA ĆE NJEMU NEPISMENA TANJA SAVIĆ" Vendi brutalno o pevačicinoj aferi sa Draškom Stanivukovićem: On potiče iz ugledne porodice

Stars -

Tanja Savić je nakon turbulentnog odnosa sa bivšim mužem i borbe za starateljstvo nad naslednicima, konačno vratila veru u ljubav i pronašla životnog saputnika, te već duže vreme uživa u ljubavi sa Muhamedom Mukijem Bešićem, koji takođe ima brak iza sebe.

Tanja Savić
foto: Kurir televizija

Međutim, pre veze sa Mukijem, Tanju Savić dovodili su u vezu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Naime, pevačica Vesna Vukelić Vendi tvrdila je tada da joj je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković rod, te je smatrala da on nikako ne bi trebalo da bude u vezi sa pevačicom Tanjom Savić.

Tanja Savić, Draško Stanivuković, raskid
foto: Damir Dervišagić, ATA Images

Pevačica je, tada prokomentarisala Draškov odnos sa pevačicom Tanjom Savić. Sudeći prema Vendinim rečima, Tanja nije bila za Draška.

Vesna Vukelić Vendi, Draško Stanivuković
foto: Printscreen/Facebook

- Draško mi je rod, on potiče iz vrlo ugledne i imućne porodice. To je porodica koja je sve stekla poštenim radom, a Draško je divan i pametan momak. Čitam priče da je sa Tanjom Savić, ma šta će njemu takvom nepismena pevačica?!" - rekla je Vendi u "Grand Magazinu".

Vesna Vukelić Vendi, Nije sve tako crno
foto: Kurir

Tanja Savić planira svadbu sa Mukijem

Podsetimo, pevačica Tanja Savić pronašla je svoju sreću kraj 11 godina mlađeg momka Muhameda Mukija Bešića kojem planira da izgovori sudbonosno "da".

Tanja Savić
foto: Printskrin/Instagram

- Želela bih da napravim prvo svoj 40. rođendan, pa da se udam. Daj Bože da bude velika svadba. Videćemo da li ćemo sleteti avionom, zavisi koji avion, ja se bojim - rekla je Tanja Savić nedavno u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:04

Tanja Savić stigla na koncert Dragane Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track