VLADIMIR TOMOVIĆ NAPRAVIO PRAVU MORSKU IMPERIJU! U svom dvorištu izgradio bazene, restoran, odmaralište: Sam uslužuje svoje goste
Foto: Paparaco lov/Printscreen

svaka čast

VLADIMIR TOMOVIĆ NAPRAVIO PRAVU MORSKU IMPERIJU! U svom dvorištu izgradio bazene, restoran, odmaralište: Sam uslužuje svoje goste

Stars -

Vladimir Tomović, nakon višegodišnjeg takmičenja u rijaliti šou programima potpuno se posvetio privatnom biznisu koji je pokrenuo u Baru u Crnoj Gori, turizmu i ugostiteljstvu.

Tomović i njegov brat Vladan su na svom imanju u Baru napravili luksuzni kompleks gde se njegovi gosti potpuno mogu odmoriti i uživati, a on je spreman i da ih usluži.

Ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je Vladimira jednom prilikom dok je vredno radio na svom imanju usred letnje sezone i služio goste.

Osim toga on je jednom prilikom otkrio da su on i brat radili svakog dana i da su uspeli da uštede čak 20.000 evra.

Kako se može primeti njegovo imanje poseduje ogroman bazen, dodatne bazene, pogled na more, svuda su ležaljke i suncobrani, ali i restoran za goste.

Podsetimo, Bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga", Vladimir Tomović, podelio je nedavno sa svima da je u njegovu porodicu stigla prinova.

Bonus video:

00:55

Vlada Tomović bazeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja