SRBIJA BRUJALA O TAJNOJ ROMANSI SRĐANA PREDOJEVIĆA Zaveo ovu našu poznatu glumicu, proganjao je, a onda joj SLOMIO SRCE
Foto: Zorana Jevtić

SRBIJA BRUJALA O TAJNOJ ROMANSI SRĐANA PREDOJEVIĆA Zaveo ovu našu poznatu glumicu, proganjao je, a onda joj SLOMIO SRCE

Stars -

Voditelj Srđan Predojević sa suprugom Mirjanom ima dvoje dece Sofiju i Stefana, a svojevremeno su mediji brujali o jednom njegovom ranijem ljubavnom izboru.

Naime, kako se spekulisalo Srđan Predojević navodno je pre braka bio u vezi sa glumicom Ivom Štrljić.

U to vreme, još 2007. godine, Predojević je bio na poziciji urednik jutarnjeg programa na RTS-u, dok je Iva radila jutarnji program na jednoj drugoj televiziji. Ipak, romansa nije potrajala.

predaja liste, SNS, Gradska izborna komisija, Iva Štrljić
foto: Petar Aleksić

- Iva pati, srce joj je slomljeno. Srđan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom - rekao je svojevremeno za "Press" izvor blizak glumici.

Spekulacije o vezi Ive i Srđana nikada nisu ni demantovane niti potvrđene od strane bivšeg para, međutim, na društvenim mrežama postoji jedna njihova zajednička fotografija, koja doduše ne otkriva prirodu njihovog odnosa.

Podsetimo, voditelj Srđan Predojević u braku je sa pravnicom Mirjanom koja je godinu dana mlađa od njega.

Srđan Predojević
foto: Nemanja Nikolić

Krajem 2014. su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" i to u Parizu. Tada je Srđan imao 43 godine, a jednom prilikom je u šali rekao da je sačekao da porodica prestane da brine hoće li on ikada stati na ludi kamen.

Par je rešio da najvažnije "da" u životu izgovori u Parizu, gradu ljubavi i romantike, i to u Ambasadi Srbije, a potom i u Hramu Svetog Save.

kurir.rs/blic/preneo I. L.

Bonus video:

01:47

DALA JE VIŠE NEGO ŠTO SMO OČEKIVALI Pevač otkrio sočnu priču sa snimanja spota: Glumila OVA voditeljka, sve završila očas posla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja