TANJA IZ VELIKOG BRATA O STRAVIČNOM KIDNAPOVANJU I ZLOSTAVLJANJU: Zgrabio me je i bacio na krevet...
Foto: Kurir

TANJA IZ VELIKOG BRATA O STRAVIČNOM KIDNAPOVANJU I ZLOSTAVLJANJU: Zgrabio me je i bacio na krevet...

Stars -

Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, bila je gost prve sezone podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put javno govorila o svim životnim borbama iz kojih je izašla kao pobednik.

Tanja Jovančević
foto: Petar Aleksić

Tatjana je kao i svaka devojčica maštala o tome šta će biti kad poraste, svojom lepotom se izdvajala od većine, a krupnim koracima je koračala ka ozbiljnom uspehu.

Sa 16 godine postala je mis i dobila milionski ugovor poznatog italijanskog brenda koji joj je nudio saradnju i slavu, ali je život za nju imao druge planove. Upala je u kandže porodice momka koga je površno poznavala i preživela pakao.

Tatjana Jovančević
foto: Kurir

- Upoznali smo se na svadbi na kojoj je majka bila sa mnom, njegova porodica je bila oduševljena sa mnom, govorili su mi kako sam lepa i nežna. Kasnije sam ga videla na Izboru za mis na kome sam pobedila. 10. avgusta došao je kod moje bake i molio da me pusti kako bi me pokazao prijateljima i hvalio se kako poznaje devojku koja je najlepša i koja će predstavljati Jugoslaviju. Baka je jedva dozvolila i rekla da me vrati pre prvog mraka... - govorila je Tatjana.

- Odveo me je u kuću koja je odmah pored groblja... Dali su mi providnu spavaćicu, on je došao kasno posle ponoći, negde pred jutro, mortus pijan... Ja sam sela na krevet momentalno i rekla: "Nemoj da me povrediš molim te"... Govorio mi je kako je lepo maziti se i ljubiti, da treba da se opustim i da mi neće ništa. Bežala sam po sobi, kao srnu me je jurio po sobi, zgrabio i bacio na krevet. Tada sam izgubila nevinost na jedan odvratan način - govorila je Tanja.

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira, a uskoro vas očekuje nova sezona priča koje će vam promeniti pogled na svet.

Bonus video:

28:09

Nije sve tako crno BEST OFF

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track