ON VAŽI ZA NAJVEĆEG ZAVODNIKA MEĐU TREPERIMA! Ko je Popov koji je zaludeo devojke? Mišićavo telo, puno tetovaža, skupi automobili
Foto: Privatna arhiva

ON VAŽI ZA NAJVEĆEG ZAVODNIKA MEĐU TREPERIMA! Ko je Popov koji je zaludeo devojke? Mišićavo telo, puno tetovaža, skupi automobili

Stars -

Treper, koji se predstavlja kao Popov, stoji iza brojnih hitova Breskice, Vojaža i Nućija, a od pre godinu dana započeo je i svoju solo karijeru.Rada u studiju se ne odriče, ali čim je osetio kako je to biti na bini pred publikom, rešio je da nastavi da samostalno nastupa.

Od kako se pojavio na sceni on je privukao simpatije velikog broja devojaka, pa već izvesno vreme važi za najvećeg zavodnika među treperima, naročito onima koji pripadaju Generaciji Zed.

Mišićavi dečko, sa telom prekrivenim tetovažama ne priča mnogo o privatnom životu, ali se na njegovom Instagram profilu koji prati više od 60.000 ljudi vidi da dosta vodi računa o svom izgledu, da voli da putuje, druži se s Nućijem i fan je i skupih automobila. Na jednoj od fotografija nalazi se i mercedesov džip čija je vrednost oko 200.000 evra.

On, iako je postigao veliki uspeh, važi i za tajnovitog momka, pa je za sada nepoznato kakav je njegov ljubavni status. Devojke, koje su njegova najbrojnija publika priželjkuju da je slobodan, ali se on još po tom pitanju ne izjašnjava. Inače, njegova pesma "Na haubi" postala je broj jedan viral u Srbiji, mnogi se za Titok snimaju uz nju, a kao aranžer stoji iza velikih hitova poput "Pancir", koju su otpevali Breskvca, Vojaž i Tanja Savić, "Bebo", "Bibi" i "Crno ko" od Nućija i mnogih drugih.

Kurir/I.L.

Bonus video:

00:06

Besna Breskvica napustila u Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja