GLUMICA PUCA OD PONOSA ZBOG SINA KOJI JE PRAVI ŠMEKER! Čestitala mu rođendan, uputila mu emotivne reči
Foto: Printscreen/Instagram

Ljubav prema sinu

GLUMICA PUCA OD PONOSA ZBOG SINA KOJI JE PRAVI ŠMEKER! Čestitala mu rođendan, uputila mu emotivne reči

Stars -

Glumica Lidija Vukićević ne krije da je jako ponosna na sinove Davida i Andreja, koje je dobila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom.

Mitar Mrkela, Lidija Vukićević
foto: FK Crvena Zvezda, Petar Aleksić

Njen stariji sin Andrej slavi rođendan, a tim povodom se glumica oglasila na svom Instagram profilu.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen

Lidija je objavila njegovu fotografiju na kojoj je Andrej tip-top sređen, u odelu i košulji, a tom prilikom mu je javno čestitala divan dan.

- Majke se rađaju u istom trenutku kad i deca. Srećan rođendan, Andrej moj - napisala je Lidija, a čestitke su se nizale.

Lidija Vukićević
foto: ATA Images

Sinove ne forsira pitanjima o ženidbi

- Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu - to je naše porodično okupljanje. Skoro je bila jedna prijateljica, Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: "Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu". Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme - istakla je nedavno Lidija Vukićević i dodala:

- Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovek poželi... Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu - došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa - dodala nam je ona.

Kurir/Blic

Bonus video:

00:50

Lidija Vukićević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track