ANABELINA MAJKA SLAVI JUBILEJ: Luna Đogani objavila slike sa bakom i raznežila emotivnom porukom, zbog poklona suze same kreću
Foto: Printscreen/Instagram

ANABELINA MAJKA SLAVI JUBILEJ: Luna Đogani objavila slike sa bakom i raznežila emotivnom porukom, zbog poklona suze same kreću

Stars -

Luna Đogani i pored dve male ćerke stiže da posveti vreme i ostalim članovima svoje porodice, pa se tako nedavno potrudila da svojoj baki Jadranki upriliči nezaboravan 70. rođendan.

Luna Đogani
foto: Printskrin/Instagram

Naime, majka Anabele Atijas juče je proslavila jubilej, a njena najstarija unuka joj je za rođendan poklonila sliku na kojoj su svi članovi njene porodice.

Kako nisu stigli nikada da naprave pravu porodičnu fotografiju, ona je angažovala ljude koji su oslikali likove svih njihovih najmilijih.

- Moja baka puni 70 godina! Vau. Jedna od najemotivnijih, najpametnijih i najboljih ljudi koje poznajem. Ona je uvek bila prava baka i pružala bezuslovnu ljubav svima nama... Volim te bako - napisala je ona uz jednu njihovu staru fotku.

Luna Đogani
foto: Printskrin/Instagram

Kada je Jadranka videla svoj rođendanski poklon, nije mogla da savlada emocije, te se odmah rasplakala.

- Uvek je brinula o svima i davala sve za sve svoje najdraže, a danas smo mi nju obradovali i iznenadili slikom gde se nalaze njena najdraža bića! Neki više nisu pored nas, ali u našim srcima su svakako. Ovo je najlepši poklonom koji smo joj do sada poklonile - napisala je Luna i označila majku Anabelu i tetku Romanelu.

Luna Đogani
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, tokom rata u Bosni i Hercegovini, Anabela je sa majkom i sestrom izbegla iz rodnog Goražda u Švedsku, a posle nekoliko godina je došla u Beograd gde je započela uspešnu karijeru. S druge strane, Jadranka je ostala da živi u Švedskoj, ali je sa naslednicom održala blizak odnos, te je ona svih ovih godina isticala koliko joj je velika podrška.

Kurir.rs/24sedam

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track